10 Octombrie, 2025, 05:05:49 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: eu sunt o ploaie de primavara...  (Citit de 10159 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

11 Iunie, 2006, 12:12:37 a.m.
Citit de 10159 ori

luceta

11 Iunie, 2006, 12:21:17 a.m.
Răspuns #1

fatyma

Ma bucur ca sunt prima care iti ureaza "bun venit"! :)... :-*

11 Iunie, 2006, 12:27:14 a.m.
Răspuns #2

luceta

Multumesc...deja ma simt bine-venita!Am intrat din intamplare...si sunt de 4 ore aici,fara intrerupere...

11 Iunie, 2006, 12:35:55 a.m.
Răspuns #3

Lorelei

Heeeeei, bun venit!  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

11 Iunie, 2006, 12:37:31 a.m.
Răspuns #4

Strumfita

bine te-am gasit . sigur ca te primi .. te rugam sa ramai cu noi ..  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

11 Iunie, 2006, 12:40:06 a.m.
Răspuns #5

luceta

Va multumesc frumos...aproape m-am emotionat...tocmai iti citisem versurile Lorelai,iar pe tine as fi vrut sa te tin de mana SadAngel...

11 Iunie, 2006, 12:49:10 a.m.
Răspuns #6

sunshine

Heiiii! Mai ia o pauza ca devii dependenta ca mine ;D Ceea ce cred ca e benefic pentru suflet  ;)Bine ai venit!!! :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

11 Iunie, 2006, 12:09:22 p.m.
Răspuns #7

luceta

Buna dimineata,pe aici a inceput sa ploua si nu mai e deloc o ploaie de primavara,ci una de vara,dar nu cu fulgere,ci cu un cer de metal precum fundul unei galeti...E duminica dimineata,intamplator sunt libera astazi si am intrat sa vad ce mai faceti oameni buni.Uneori mi se face asa dor sa ma opreasca cineva pe strada si sa ma intrebe:''ce mai faci tu?''

11 Iunie, 2006, 03:21:02 p.m.
Răspuns #8

afrodite7

bine ai venit in primul rand...
la mine,ploaia chiar a lasat in spate un aer de primavara...e asa caldut...:) si adie usoar vantul..........
ca sa fi iubit trebuie sa stii sa iubesti!ca sa primesti iubire,trebuie sa stii sa daruiesti iubire!ca sa daruiesti iubire,trebuie sa te daruiesti intru totul

11 Iunie, 2006, 04:17:14 p.m.
Răspuns #9

black rose

"ce mai faci tu?"-nu e o strada e un taram...e un taram al tuturor posibilitatilor...bine ai venit...acum noi te rugam sa ramai...
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

11 Iunie, 2006, 06:41:56 p.m.
Răspuns #10

ONLY DESIRE

daca te primim? noi te primim! intrebarea e:ne primesti tu pe noi in viata ta? :-*bine ai venit!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

11 Iunie, 2006, 09:30:40 p.m.
Răspuns #11

Miss M.

Te primim cu drag si abia asteptam sa te descoperim ...
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

12 Iunie, 2006, 12:29:07 p.m.
Răspuns #12

littlerose

Vizitator
bine ai venit printre noi!

18 Iunie, 2006, 07:18:35 p.m.
Răspuns #13

desdemona

tu esti o ploie de primavara iar eu sunt primul strop...eu am cazut in urma unei plecari...sper ca tu sa ramai aceasi ploaie a unei revederi!
sa fii iubita
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

20 Iunie, 2006, 10:08:20 p.m.
Răspuns #14

luceta

Dragii mei,am si eu niste probleme,am sa vi le spun altadata...ideea e ca trec prin niste zile mai grele...Va multumesc ca sunteti pe aici!