cu totii trebuie sa invatam ca viata e un drum pavat cu petale de trandafiri ce ascund spini ce te pot intepa provocandu-ti dureri...lasand impresia unui obstacol...
Toate trec si multe vor mai veni deci....indiferent ce s-ar intampla sa zambim ...si atunci cand cadem...si nu e nimeni sa te ridice...gaseste un tel pentru care vrei sa lupti...
Da, asa e...Dar stii ce se intampla catunci cand nu mai ai puterea sa lupti pentru telurile tale? Ce se intampla atunci cand iti vezi visele naruite unul cate unul? Si nici macar sa fie vina ta? Atunci iti creezi un tel ireal, un vis, care stii ca e doar asa, doar o himera, dar continui sa crezi si sa speri pana in mom in care o sa iti dai seama ca e doar un vis si o sa te prabusesti atat de rau incat nu o sa te mai poti ridica...Trebuie sa ai grija ce iti doresti si ce vrei sa faci...Visele te ajuta sa treci prin viata, dar pot mult mai usor sa te omoare...
BTW, nu stiu cat de mult inseamna pt tine, nu stiu cat ma stii si cat te stiu, dar iti urez si eu bine ai revenit...