10 Octombrie, 2025, 08:10:35 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ai nevoie de un sfat?  (Citit de 4755 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Iunie, 2006, 12:54:46 a.m.
Citit de 4755 ori

bebe_dulce

mi'e frik ca primul sarut... :'( ce sa fac?? vreau un sfat  :'( simt ca mor  :'(

19 Iunie, 2006, 01:37:45 a.m.
Răspuns #1

Iosif

Buna, bebe_dulce si bine ai venit pe LoveTime.

Nu ai de ce sa iti fie frica de primul sarut, nu este ceva ce sa te doara sau sa fie foarte grav daca nu iasa perfect. Tot ce iti pot sugera este sa inchizi ochii si sa te lasi dus(a) de val.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

19 Iunie, 2006, 10:28:29 a.m.
Răspuns #2

serenity82

:)Buna bebe,

ce pot sa-ti spun e ca toti stim sa sarutam tot ce trebuie sa faci e sa te relaxezi si ai sa vezi  ca o sa fie foarte bine. si sincer vorbim mereu primul sarut e cel mai frumos si mai dulce pentru ca e ceva nou,  ;)in timp devine obisnuinta si incepe sa-si piarda din efect deci stai linistit ca va fi bine :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Iunie, 2006, 06:43:05 p.m.
Răspuns #3

black rose

lasa ca totul sa decurga de la sine....si vei vedea ca vei avea parte de cel mai special prim sarut.....aaa dar ai grija ca acesta sa fie cu prima iubire...ca sa nu-ti para rau mai tarziu cum mi-a parut mie
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

20 Iunie, 2006, 06:45:38 p.m.
Răspuns #4

ONLY DESIRE

nu cred ca primul sarut e cel ce conteaza!conteaza cele ce vor urma!la mine de exemplu primul sarut nu e o amintire prea placuta....insa urmatoarele.... ;D ;)!...dorinta te va indruma!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

20 Iunie, 2006, 07:12:43 p.m.
Răspuns #5

desdemona

haide ma inchide ochii si pupa-l/o.cred ca cealalta persoana va fi cu experienta si te va conduce ea.Daca nu..profita de lipsa de experienta a celuilalt si da-ti frau liber imaginatiei
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

21 Iunie, 2006, 03:44:40 p.m.
Răspuns #6

Strumfita

primul sarut oricum nu o sa il uiti ..  :D .. lasa-te purtat/-a de val .  :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

23 Iunie, 2006, 03:03:03 p.m.
Răspuns #7

Empress

primul sarut este ceva de neuitat este ceva ce ramane in albumul amintirilor fiecaruia dintre noi...lasa-te in voia sentimentelor si a placerii
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.