10 Octombrie, 2025, 09:21:32 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Instantaneu sau in timp?  (Citit de 3192 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Iunie, 2006, 11:31:39 a.m.
Citit de 3192 ori

Lorelei

Se simte atractia din prima secunda sau e nevoie de timp ca sa ne prindem ce si cum? Adica atunci cand cunosti pe cineva poti sa spui de la inceput daca o eventuala relatie are sanse sau nu? Nu spun sa stii de la inceput daca o eventuala relatie va merge, ci doar daca exista sanse ca ea sa mearga? Mai exact, daca la inceput, de exemplu, ai zice doar e un tip ok, ar fi un prieten fain, dar nu l-as vedea ca iubit, se pot schimba lucrurile pe parcurs? Si invers, daca la inceput exista mai degraba atractia, fara sa cunosti prea bine omul, exista premise suficiente pentru o eventuala relatie?
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

19 Iunie, 2006, 01:22:24 p.m.
Răspuns #1

littlerose

Vizitator
lucrurile stau mai mereu anapoda, sau poate noi le dam peste cap (cel putin asa fac eu). sunt situatii in care o relatie se intrevede la orizont. uneori se manifesta, se implineste, alteori ramane la stadiul de relatie amicala.
altceva demn de mentionat e faptul ca relatia poate aparea sau nu dupa cum ne aflam in acea perioada. dispusi sau nu pentru o relatie. chiar ieri ma aratam surprinsa, dar mai ales putin revoltata ca uneori intalnim o persoana prea tarziu sau prea devreme. asa ca dinamica se schimba. "daca l-as fi intalnit inainte ca el sa sufere, poate ca acum nu ar fi atat de prudent incat sa sufle si in iaurt."

am trait si experienta instantaneului. la fel de instantanee a fost si despartirea. ;D
si revenim la timp. vrajmas si prieten in acelasi timp.
asa ca vreau sa cred ca timpul primeaza in alegerea unei relatii. bineinteles, si instantaneul paote veni din cand in cand in vizita pentru ca nu strica.