10 Octombrie, 2025, 09:49:20 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Vara, concediu.... unde mergeti ?  (Citit de 16654 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

24 Iunie, 2006, 03:42:26 p.m.
Răspuns #15

B3b3

Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

24 Iunie, 2006, 05:20:34 p.m.
Răspuns #16

black rose

wow super...sa ne aduci si noua cateva vederi te rog..... :-*
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

24 Iunie, 2006, 09:59:54 p.m.
Răspuns #17

Alia

In august primele doua saptamani la Predeal, iar urmatoarele trei saptamani la mare si...gata concediul.. inapoi la munca...
Va urez tuturor VACANTA PLACUTA!

24 Iunie, 2006, 11:54:46 p.m.
Răspuns #18

B3b3

black rose :-* am scapat ieftin  :P
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

07 Iulie, 2006, 02:17:54 p.m.
Răspuns #19

black rose

;)) esti tare dulce..colo e plecat si prietenul meu cu niste studii.....vei fi aproape de el...uf...uf...ce as vrea sa plec si eu.....
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

07 Iulie, 2006, 04:30:21 p.m.
Răspuns #20

ONLY DESIRE

probabil ca la mare.....vreau sa ajung la liberty parade! ;) :)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

07 Iulie, 2006, 04:37:28 p.m.
Răspuns #21

Strumfita

in pustietatea sufletului meu ..
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

07 Iulie, 2006, 05:39:09 p.m.
Răspuns #22

fatyma

Imi iau si eu ramas bun de la voi pentru 2 saptamani, pentru ca maine plec si probabil nu voi avea cum sa intru pe net.Va urez la toti Vacanta Placuta!!! Multi pupici :-* :-* :-*

07 Iulie, 2006, 11:27:46 p.m.
Răspuns #23

shadowgir16

12 Mai, 2007, 08:58:57 p.m.
Răspuns #24

pokemon

resuscitare :D
pai vara asta dupa bac admitere s.a.m.d o saptamana in austria la fratiorul meu  ;D
si apoi la mare cu prietenii si,cel mai important,cu EL
si ma mai puteti gasi pe drumuri intre bucuresti si craiova!  :laugh:
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

12 Mai, 2007, 09:01:04 p.m.
Răspuns #25

Escu

Global Moderator
Let's put a smile on that face!

12 Mai, 2007, 09:01:51 p.m.
Răspuns #26

pokemon

pai...stii...perioada aia in care nu te duci la servici si stai pe undeva sa te relexezi  :laugh:
la unii e vara,iar la altii iarna ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

13 Mai, 2007, 12:17:46 a.m.
Răspuns #27

Zantiala

Intrebarea , adresata mie, ar fi, unde anume as putea merge sa imi petrec vacanta.
Raspunsurile ar fi, multiple, in general, o calatorie oarecum oscilanta prin tara, locuri arhicunoscute, arhivazute...

De ani si ani de zile mi-as dori sa merg la mare...
Am vazut marea o singura data in urma cu 11 ani, si desi eram copil, m-am indragostit iremediabil de nemarginirea intinderii de ape... am prins si o mare furtunoasa, dar si o mare calma... i-am vazut valurile negre, i-am calcat malul cu nisip fin, si i-am gustat apa sarat-amaruie. Voisem ani si ani de zile sa ma fac marinar, sa ajung sa mai vad marea, dar soarta a vrut sa imi rezerve altceva.

As merge vara aceasta, dar voi lasa marea si bucuriile ei celor ce si-au gasit sufletele pereche, celor ce merg cu prietenii, acelor oameni carora viata le-a zambit mai mult, ca sa zic asa. Imi voi pastra, probabil si anul aceasta, nostalgia dureros de surda.
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

13 Mai, 2007, 12:21:33 p.m.
Răspuns #28

katya1886

oriunde dar nu la mare  :P
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

13 Mai, 2007, 12:29:41 p.m.
Răspuns #29

Escu

Global Moderator
Si eu vreau tot la mare....
Let's put a smile on that face!