10 Octombrie, 2025, 05:49:46 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Vara, concediu.... unde mergeti ?  (Citit de 16628 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Mai, 2007, 06:38:26 p.m.
Răspuns #30

viulian

Administrator
Am vazut marea o singura data in urma cu 11 ani....

Cu ce sa te pot consola, Zantiala... marea e acasa pentru mine, si crede-ma ca nu mai are nici un aer misterios, nici atragator acuma. Ce e mult strica. Deci sa nu-ti para rau..
E chiar enervant vara cand vreau sa merg acasa si e buluc si zici ca e invazie.

Daca vreti sa vedeti Marea, mergeti oricand numai vara in sezon nu :) In septembrie, cand inca mai e cald de o baie si plaja, dar oamenii se retrag pe la casele lor caci incepe scoala, se ajusteaza bugetele pentru iarna, etc si sezonul e deci spre sfarsit, e bestial cu adevarat. Plaje pustii, doar ale tale.. Yum.

In vacanta nu stiu unde plec. N-am nici un vis. Poate la niste prieteni in Finlanda.

13 Mai, 2007, 07:34:41 p.m.
Răspuns #31

desdemona

NUU COONTEAZA!
numai sa vina!!!!!!!
cred ca e prima data cand astept sa  vina si vacanta mea(pe la inceputul lui august) cu atata patos.

VREM VACANTA!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

13 Mai, 2007, 08:01:43 p.m.
Răspuns #32

pokemon

hehe si eu tot inceputul lui august il astept!
si da,il astept cum nu am mai facut o niciodata pana acum...

eu as vrea sa vad marea iarna!sa fie zapada si valurile ei agitate si sa fie pustiu,sa fim numai noi iar ea sa ne apartina  :)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

13 Mai, 2007, 11:45:09 p.m.
Răspuns #33

Lady Allia

Mi-ar plăcea să pot să merg în Slănic Moldova  :happydance: :bounce: :happydance: ...este superb! Sper doar să mă lase burtica să mă deplasez  ;D!

14 Mai, 2007, 08:26:48 a.m.
Răspuns #34

Lady Allia

Cateva imagini ca sa vedeti de ce iubesc eu locul asta... :) :-* :)! Este absolut superb! Din pacate eu personal nu am facut fotografii cand am fost anul trecut acolo, dar, am reusit sa gasesc pe internet. Promit insa ca anul acesta daca merg am sa fac eu fotografii... :D!

14 Mai, 2007, 08:30:46 a.m.
Răspuns #35

pokemon

lady cum sa nu te lase burtica sa te deplasezi
:D
o iei pe sus daca nu vrea sa mearga  :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

14 Mai, 2007, 08:34:35 a.m.
Răspuns #36

Lady Allia

Pikaaaaa!!! Nu incepe iarasi pentru ca eu nu am iesit inca din styarea de euforie, ori vrei iarasi sa te doara falcile si burtica de la atata ras????  :D :happydance: ;D!!!
 Daca tot ai pus insa asa problema sa stii ca ma gandeam initial sa o impachetez si sa o trimit anticipat cu prioripost, dar...dar...nu pot! Am auzit ca aia pierd coletele pe drum  ;D :-* ;D:P :P :P

14 Mai, 2007, 08:35:59 a.m.
Răspuns #37

pokemon

lady daca totusi te hotarasti s o trimiti cu priori postul sa sun dinainte sa ne luam sirenele  :police: :police: :police: si sa o insotim :D
falcile...burta....cand m au durut pe mine...de la ras ??? ???  :laugh: :laugh: :laugh:

15 Mai, 2007, 08:16:14 a.m.
Răspuns #38

Cruella

Eu visam sa vad Moscova anul acesta. Sau cel putin Londra. Dar intr-un final am sa raman acasa, pentru ca nu mai vreau sa merg singura niciunde.... voi pleca cel mult la parinti la sat si am sa le cumpar o catelusa fox-terrier neted, ca tot si-o doresc amandoi foarte mult. apropo ca am adus vorba, stiti ceva crescatori? :)
My imaginary friend says you are crazy!

15 Mai, 2007, 09:12:09 p.m.
Răspuns #39

Escu

Global Moderator
Concediu...se pare ca am 2 saptamani in august...(e buna si una), inca nu m-am gandit unde o sa merg. As vrea la mare, nu am mai fost de foarte mult timp la mare. Ma atrage intr-un mod miraculos, e frumos. cu toata agitatia, cu toata zarva, o plimbare seara face meritul.
Let's put a smile on that face!

21 Mai, 2007, 09:02:03 a.m.
Răspuns #40

gyulya_28

vreau la mare la munte vreau aventura si distractie cat cuprinde uff numai sa vina odata vacantza  ::)
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

18 Iulie, 2007, 02:46:30 p.m.
Răspuns #41

charlie

ce e ala concediu?

Concediu...se pare ca am 2 saptamani in august...(e buna si una), inca nu m-am gandit unde o sa merg. As vrea la mare, nu am mai fost de foarte mult timp la mare. Ma atrage intr-un mod miraculos, e frumos. cu toata agitatia, cu toata zarva, o plimbare seara face meritul.

Ai aflat ce inseamna concediu? Felicitari.  ;D

Eu sper sa am ceva zile libere prin august...
You believe but what you see
You receive but what you give

19 Iulie, 2007, 06:06:49 p.m.
Răspuns #42

fellyna

Oooooooo de cand astept concediu asta :bounce:!!!!Am 3 saptamani(in august),din care 1 stau acasa si 2 la Surduc(un lac pe langa Lugoj)unde am cabana si e exact langa apa!!! :happydance:Imi place la nebunie acolo!!!Dupa care incep din nou lucrul!!!Dar vacanta nu s-a terminat,in 5 septembrie ma duc la mare,unde nu am fost de mult timp!!Este un loc minunat,marea e locul ideal unde sa-mi petrec vacanta cu iubitul meu,
e un loc romantic,fenomenal!!! :wetkiss:                                                                                                                                                                                                                                                                                                P.S. Lugojul e la 60 de km de Timisoara......pentru cei care nu stiu!!! ;)

20 Iulie, 2007, 08:24:18 a.m.
Răspuns #43

Cruella

Hehe, am cumparat si catelusha pentru parintii mei si plec si in concediu! am sa plec in Delta, sa manînc peste ca sa ma satur o data! dar nu am asa mult concediu, doar doua saptamîni.... in care sigur nu ma satur de peste proaspat... plus ca trebuie sa ajung si prin Galati, Iasi, Bicaz... eventual si Cluj in drum spre casa :) poate la dus si prin Valcea, Brasov.... ma intreb daca voi fi mai odihnita sau mai obosita dupa acest concediu!? cert este ca sînt absolut sigura ca va fi un concediu reusit!
My imaginary friend says you are crazy!

20 Iulie, 2007, 09:30:22 a.m.
Răspuns #44

desdemona

noi vom ajunge pe la mare...eforie.si apoi pe la munte ca sa impacam si capra si varza(eu capra mihai varza   :laugh: :laugh: )
e un concediu de 2 sapt. foarte asteptat.

acum asteptam intrarea la facultate si apoi savuram concediul.

distractie placuta va spun de pe acum :)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului