11 Octombrie, 2025, 01:16:33 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Vara, concediu.... unde mergeti ?  (Citit de 16674 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Iulie, 2007, 10:46:52 a.m.
Răspuns #45

Zantiala

I. Ceahlaul

L-am vizitat cu iubita mea, si pot sa spun ca este cel mai frumos munte din aceasta tara. Peisajul este absolut superb, si ce este bine, e ca e liniste, nu este aglomeratia obositoare de pe Valea Prahovei, lipsesc si gramezile de PET-uri, iar localnicii sunt oameni amabili, preturile sunt mai mult decat decente, puteti gasi cazare in conditii bune intr-o multitudine de locuri. Pentru cei interesati, le pot oferi pe privat toate detaliile necesare, numere de telefon, preturi, s.a.m.d.

Daca puteti, urcati la Dochia, daca aveti conditie fizica si mai buna, o puteti lua si catre Toaca... daca doriti sa va relaxati ,exista in zona lacul Izvorul Muntelui, vaporas, barcute, hidrobiciclete, terase... serios, zona merita vizitata !

II. Baile Herculane

Nu am mai fost pe la Herculane de destul de multa vreme (sper sa ajung cu ea prin august, de se va putea!), dar zona este deosebita din absolut toate punctele de vedere. Poate singura zona din tara ce beneficiaza de un climat de tip mediteraneean. Sunt foarte multe de vizitat in zona : puteti face baie in apele termale, puteti urca catre barajul Valea lui Iovan, puteti vizita Cazanele Dunarii (privelisti superbe !!), puteti urca pe munti (sumedenie de trasee), cei mai curajosi pot sa faca alpinism , sau de ce nu - river rafting pe apele tumultoase ale Cernei :)

"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

20 Iulie, 2007, 10:54:21 a.m.
Răspuns #46

charlie

[...]acum asteptam intrarea la facultate[...]

Bafta la facultate si sa reusesti acolo unde vrei tu.  :)

distractie placuta va spun de pe acum :)

La fel si voua.

Salutari Mihai.  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

30 Iulie, 2007, 09:06:45 a.m.
Răspuns #47

pokemon

am fost in:ungaria-budapesta,lacul balaton.austria-viena,graz ,italia-venetia si maine plec la maaaaaaare :D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

30 Iulie, 2007, 11:41:29 a.m.
Răspuns #48

amelie

miercuri plec in Apuseni....o sa fie super...va pupik pe toti ! ne "revedem " dupa doua saptamani! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

31 Iulie, 2007, 03:10:03 p.m.
Răspuns #49

amelie

gata....v-am pupacit....ne mai "vedem" dupa 15 august! Sa fiti cuminti! :-*
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...