11 Octombrie, 2025, 12:00:19 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cand seful iubeste angajata si vice versa  (Citit de 4946 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Iunie, 2006, 01:27:19 p.m.
Citit de 4946 ori

littlerose

Vizitator
doamne ce topic m-am gasit sa postez. cine nu cunoaste miturile legate de relatiile dintre sefi si angajate, sau sefe si angajati.
de ce se intampla?
au o finalitate benefica pana la urma?
suntem predispusi sa iubim sau sa avem relatii cu superiorii sau cu inferiorii?

raman intrebari deschise pentru voi cat si pentru mine, care, va anunt de pe acum, inca vreau sa cred ca sefii nu au relatii cu subalternele, mai ales cand acesta e casatorit. :o

19 Iunie, 2006, 01:28:25 p.m.
Răspuns #1

charlie

[...] inca vreau sa cred ca sefii nu au relatii cu subalternele [...]

poti sa crezi cat vrei, dar sa sti ca se intampla ...
You believe but what you see
You receive but what you give

19 Iunie, 2006, 01:43:27 p.m.
Răspuns #2

serenity82

exista asa ceva si nu numai relatii intre sefi si angajate dar mai ales relatii intre sefi insurati si angajate. totusi exista si momente cand acestea sunt benefice. un exemplu scurt, verisoara mea s-a indragostit de seful ei si inca sunt impreuna si sunt foarte fericiti, deci uneori e benefica  :)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

19 Iunie, 2006, 01:47:11 p.m.
Răspuns #3

littlerose

Vizitator
charlie, inca vreau sa cred datorita mecanismului meu de autoprotectie. sunt constienta ca se intampla si crede-ma ca ma ingrozesc uneori cand aud minciunile care ies din  gura celor doi, care de foarte multe ori se bat cap in cap. ;D

21 Iunie, 2006, 12:01:49 a.m.
Răspuns #4

Alia

Se intampla la tot pasul.....nu cred ca exista o institutie unde sa nu existe asemenea legaturi. Daca sentimentele sunt reciproce...treaba lor....dar cand acest aspect ii afecteaza si pe altii, aici treaba devine mai neplacuta....

21 Iunie, 2006, 08:47:19 a.m.
Răspuns #5

viulian

Administrator
Ce ma streseaza pe mine la relatiile intre colegii de servici e ca daca dai in unu tipa doi :)

Cu ea nu mai pot sa vorbesc relaxat deoarece na, e si tipu in zona.. iar cu el nu mai pot sa vorbesc barbateste (sa zicem!) fiindca e si ea in zona.

Ma rog.. vorba lui Alia, treba lor :) da' pentru mine e nitel frustrant.

21 Iunie, 2006, 01:29:35 p.m.
Răspuns #6

charlie

ai si tu grija si "opereaza" cand unul dintre ei este in concediu  :)
You believe but what you see
You receive but what you give

21 Iunie, 2006, 09:30:05 p.m.
Răspuns #7

Alia

sau...sub un anumit pretext incearsa sa-i desparti cumva..."dezbina si cucereste" ;) Evident era o gluma...