11 Octombrie, 2025, 06:46:27 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce va doriti cadou de ziua voastra  (Citit de 11496 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Iunie, 2006, 12:48:06 p.m.
Răspuns #15

charlie

dupa cum ai observat mai sus, se poate aranja  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

21 Iunie, 2006, 12:51:10 p.m.
Răspuns #16

serenity82

da am vazut atunci o sa am grija sa fiu acasa de ziua mea si poate dau bairam atat va trebuie sa nu veniti sa ma faceti sa rad pana la lacrimi  ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

21 Iunie, 2006, 01:07:36 p.m.
Răspuns #17

desdemona

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

21 Iunie, 2006, 01:10:37 p.m.
Răspuns #18

serenity82

de ce nu doar ca mai ai de asteptat pana in septembrie  :D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

21 Iunie, 2006, 03:32:54 p.m.
Răspuns #19

Strumfita

De ziua mea .. mi-as dori sa fiu cea mai fericita .. sa fiu alaturi de mama mea .. de prietenii mei .. si de el ( este imposibil  :-[ ) .
   Mi-as mai dori ca de ziua mea sa nu fie nevoie sa-i aminteasca mama de ziua mea unei persoane .. iar acea persoana sa ma sune si sa-si bata joc de mine , iar eu sa plang intrega zi ( asa cum se intampla in fiecare an ) .
    :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

21 Iunie, 2006, 03:34:46 p.m.
Răspuns #20

charlie

asta numesti tu prietena ?

21 Iunie, 2006, 03:37:18 p.m.
Răspuns #21

Strumfita

Nu este vorba de vreo prietena de-a mea .. am 2 prietene care imi sunt mereu aproape .. e vorba de tatal meu.

21 Iunie, 2006, 03:39:00 p.m.
Răspuns #22

charlie

Mi-as mai dori ca de ziua mea sa nu fie nevoie sa-i aminteasca mama de ziua mea unei persoane .. iar acea persoana sa ma sune si sa-si bata joc de mine , iar eu sa plang intrega zi ( asa cum se intampla in fiecare an ) .

eu asta am inteles din partea de mai sus  :(

21 Iunie, 2006, 04:10:06 p.m.
Răspuns #23

serenity82

sad angel nu lasa pe nimeni sa-ti strice ziua ;) daca vrei incearca anul asta sa iti inchizi telu sau sa refuzi sa vorbesti cu acea persoana noi o sa fim langa tine macar su gandul  :-*

21 Iunie, 2006, 04:19:18 p.m.
Răspuns #24

Strumfita

Multumesc mult  serenity ... asa am sa fac   :) . Pupici  :-* :-*

22 Iunie, 2006, 01:50:40 p.m.
Răspuns #25

desdemona

da...nu lasa sa iti strice si acea zi.
esti tu destul a sad angel...haide macar atunci schimba-ti nickul in loved angel.
s-a facut?eu promit ca nu te bat ;D :D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

22 Iunie, 2006, 09:10:46 p.m.
Răspuns #26

Strumfita

s-a facut   :D.. promit ca de ziua mea o sa-mi schimb nickul in loved angel  ;D
   :-* :-* :-* :-* :-*
   va multumesc ..

23 Iunie, 2006, 04:04:55 p.m.
Răspuns #27

Evangeline

Ziua mea soseste ;)...mai precis saptamana viitoare si-mi doresc sa fiu alaturi de iubitul meu si sa ma tina in brate ::)...asta e singura mea dorinta :)

Never, never quit!

06 Septembrie, 2006, 08:01:23 p.m.
Răspuns #28

pokemon

De ziua mea...imi doresc sa fiu cu el...asta e tot ceea ce am nevoie...nu vreau cadouri...nu vreau invitati...nu vreau nimic...doar sa fim noi...noi 2....si dragostea noastra...
Dar pana la ziua mea...mai e aproape 1 an...pana una alta...maine este ziua lui...si eu nu voi putea sa fiu cu el  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
 :-* :-* :-*
« Ultima Modificare: 17 Septembrie, 2006, 07:12:42 p.m. de pokemon »
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

07 Septembrie, 2006, 01:19:00 p.m.
Răspuns #29

Zamolxis

Vizitator
Imi doresc sa vina iubirea mea :)