Foarte interesant subiectul tau ! Deci , sa vedem ...
1- Cine sunt eu ? --- Eu sunt cineva care a suferit mult dar care nu si-a pierdut niciodata speranta , eu sunt aceea care si-a iubit familia si prietenii care pana la urma mi-au intors spatele , eu sunt cea care a jucat intotdeauna cu cartile pe fata si totusi putini au fost aceia care au fost sinceri cu mine , eu sunt cineva care , de multe ori , a reactionat din impuls si nu am vrut sa ascult de altii , am riscat sa gresesc si uneori am pierdut , eu sunt cineva care regreta ca au fost oameni in viata mea pe care nu am stiut sa-i pastrez langa mine si poate ca pe cativa dintre ei i-am ranit , eu sunt totusi un suflet bun , un om sincer , eu sunt mama , eu iubesc oamenii si viata , am nevoie de prieteni , am nevoie de sperante ...
2- Ce pot eu sa fac ? --- Pot sa iau totul de la capat fara regretele trecutului , pot sa-mi cresc copilul in asa fel incat sa devina intr-o zi un om de calitate , pot sa sper din nou , pot sa fiu fericita si fara sa fiu iubita , pot sa lupt , pot sa-mi aranjez viata asa cum imi doresc , pot sa ma controlez , pot sa ma gandesc de 2 ori inainte de a face ceva , eu pot sa fiu puternica , pot sa zambesc desi , de multe ori , plange sufletul in mine ... eu pot sa traiesc cu adevarat
3- De ce sunt mai speciala decat altii --- fiecare om e special in felul lui , suntem speciali pentru cei care ne iubesc ; cred ca ceea ce ma diferentiaza de altii este sinceritatea si puterea de a ma ridica cu fruntea sus dupa o lovitura atat de dura ...