10 Octombrie, 2025, 09:35:25 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Sunt sau nu gay/lesbi?  (Citit de 18114 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Februarie, 2009, 03:50:54 p.m.
Răspuns #15

Andrei16

Multumesc tuturor ca avetzi intentia de a ma ajuta.Doar ca asta e as vrea sa aflu totusi daca chiar sunt sau nu.daca stiti cumva la cine as putea sa apelez si vreti sa imi spuntei desigur v-as fi recunoscator(oricum va sunt deja).Dar mai presus de toate e ca multi dintre prieteni mei aproape ca m-au uitat desi nu stiu de problema pe care o am si chiar daca as vrea sa spun unui prieten ce problema am tot nu as avea incredere pentru ca am patit destule "faze" in care ma turnau pe la spate sa zic asa.

17 Februarie, 2009, 07:04:21 p.m.
Răspuns #16

no_more

Incearca sa mergi la un psiholog, te-ai gandit la varianta asta?
Daca te-ai indeparta putin,
Dragostea mea ar creste
Ca aerul dintre noi.
Daca te-ai indeparta mult,
Te-as iubi cu muntii si cu apele
Si cu orasele
Care ne despart.
Daca te-ai indeparta
Cu o zare,
La profilul tau s-ar mai adauga soarele,
Luna si jumatate din cer.
Marin Sorescu - Perspectiv

17 Februarie, 2009, 07:59:41 p.m.
Răspuns #17

Andrei16

Da am tot stat sa ma gandesc si intr-un final se pare ca nu prea am alte alternative doar ca as vrea sa nu prea imi implic familia in asta desi stiu ca poate ar fi ideal.

17 Februarie, 2009, 11:39:06 p.m.
Răspuns #18

Diana Nistor

Rog moderatorii sa imi stearga mesajul asta daca ei considera ca e neavenit.
Marturisesc, am incercat sa ma abtin de la orice replica la acest topic, insa rabdarea mea are limite si acum e intr-un punct critic. :)

Andrei16, cred ca dilema ta are o solutie simpla: afla mai multe despre practicile sexuale ale celor ce se declara gay si incearca sa iti dai seama daca aceste practici ti-ar crea placere. Daca ti se zbarleste parul pe spate vazand la video o partida de sex anal intre doi barbati, e clar: nu esti gay!

PS: nu e nici un pic de ironie in mesajul meu!
"Decat urat, prost si sarac, mai bine frumos, destept si bogat."

18 Februarie, 2009, 10:54:55 p.m.
Răspuns #19

viulian

Administrator
Eu il indemn sa vada un film romantic, cu o poveste de iubire intre un barbat si o femeie, inainte de secventele sugerate de tine  :)