10 Octombrie, 2025, 05:47:49 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: buna  (Citit de 6495 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Iunie, 2006, 04:12:12 p.m.
Citit de 6495 ori

Empress

Numale meu este Madalina si sunt din Iasi ...pe site am in intrat pentru ca mi l-a recomandat o prietena sapunandu-mi ca sigur imi va placea si intradevar imi place foarte mult asa ca voi fi pe aici destul de mult timp si destul de des
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

19 Iunie, 2006, 04:24:17 p.m.
Răspuns #1

serenity82

Buna,

Ma bucur ca sunt prima care iti ureaza Bine ai venit!!!!!!!!!!!!. Speram sa ramai cat mai mult cu noi si te asteptam cu parerile tale si cu idei si propuneri. :D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

19 Iunie, 2006, 07:42:53 p.m.
Răspuns #2

Evangeline

Bine ai venit si sedere lunga  ;)

:-*
Never, never quit!

19 Iunie, 2006, 08:57:14 p.m.
Răspuns #3

sunshine

Bine ai venit, uite asa vacanta ne aduce multi prieteni, altii pleaca ,dar.......noi stim sa ramanem , asa sa faci si tu .
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

19 Iunie, 2006, 09:28:19 p.m.
Răspuns #4

desdemona

Buna sa iti fie inima!Si ganduri frumoase sa ai..si sederea cat mai lunga colo langa cerdac la o depanare de povesti!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

20 Iunie, 2006, 05:42:43 p.m.
Răspuns #5

black rose

bun venit iti ureaza si  o umbra de trandafir....nu uita ai pasit pe taramul visurilor...lasa-ti imaginatia sa-ti spuna cuvantul
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

20 Iunie, 2006, 06:14:37 p.m.
Răspuns #6

ONLY DESIRE

bine a facut prietena ta ca ti-a recomandat site-ul...abia asteptam sa te cunoastem! :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

20 Iunie, 2006, 06:25:59 p.m.
Răspuns #7

Empress

Bine v-am gasit dragii mei,ma bucur ca am ajuns pe acest site,poate o sa vi se para o prostie ce voi spune dar am senzatia ca aici voi gasi prieteni ceea ce mie imi lipseste foarte mult,se spuen ca este singur doar cel care vrea sa fie singur dar in cazul meu nu este adevarat eu nu vreau sa fiu singura nu vreau sa fiu inconjurata de oameni straini ....va multumesc pentru cuvintele frumoase de bun venit ...si sper sa ma cunoasteti voi pe mine mai bine si eu pe voi ...va pup
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.

21 Iunie, 2006, 10:30:41 p.m.
Răspuns #8

valentina

Hello ,Mada,ce frumos suna.Am o nepoata care-mi place sa o alint asa...Mada sau Madalin
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

22 Iunie, 2006, 05:39:19 p.m.
Răspuns #9

Lorelei

Bun venit, Madalina!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

23 Iunie, 2006, 11:26:41 a.m.
Răspuns #10

Empress

toti prietenii imi spun Mada asa ca si aici va rog chiar sa imi spuneti MAda ...puup
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.

23 Iunie, 2006, 11:43:25 a.m.
Răspuns #11

charlie

deci vrei "Mada" sau "MAda" ...  :P
You believe but what you see
You receive but what you give

23 Iunie, 2006, 04:09:46 p.m.
Răspuns #12

Diviana_girl

bun venit Mada!.. ;D....si sedere placuta :-*
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzii si orbii o pot vedea"

23 Iunie, 2006, 04:13:50 p.m.
Răspuns #13

Empress

;) charlie poti sa-mi spui si MADA canu ma supar deloc  :-*
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.