11 Octombrie, 2025, 09:32:09 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Marilyn asasinata?  (Citit de 2810 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Iunie, 2006, 07:44:11 p.m.
Citit de 2810 ori

sunshine

La 5 august 1962 superstarul american Marilyn Monroe a fost gasita moarta .Stirea a zguduit America ."Ingerul blond" , sau "ultima zeita", cum fusese poreclita, a carei frumusete tulburatoare fermecase milioane de spectatori , parasise lumea aceasta pentru a intra in legenda.
 Sinucidere sau crima?
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

19 Iunie, 2006, 08:07:12 p.m.
Răspuns #1

Iosif

Propun sa il angajam pe inspector Clouseau sa desluseasca cazul!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

19 Iunie, 2006, 08:11:08 p.m.
Răspuns #2

sunshine

;DCand dai de el ,am si eu un caz de elucidat,  :Dda-i adresa mea de email ;)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

19 Iunie, 2006, 09:41:12 p.m.
Răspuns #3

desdemona

eu cred ca a fost sinucidere.Marilyn a avut o viata foarte grea.Sa ne amintim faptul ca a fost violata de tatal sau(vitreg)daca nu ma insel...apoi avea o viata foarte dezordonata si cu insuccese pe plan personal..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

25 Iunie, 2006, 02:49:00 p.m.
Răspuns #4

Empress

ma intreb ce a gasit lumea la Marilyn pentru ca mie sincera sa fiu nu mi se pare k ar fi prea inteligenta si nici nu vad la ea ceva ce sa aduca a arta...nu vreau sa fiu rautacioasa dar sunt actrite de sute de ori mai frumoase si mult mai inteligente ...totusi se spune ca filmul este a saptea arta a lumii
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

01 Iulie, 2006, 10:23:01 p.m.
Răspuns #5

sunshine

In acea vreme era o stea, ca frumusete si asta completa talentul ( existent sau nu).
  Era blonda , superba, intruchipa perfectiunea. P entru reviste de mare tiraj , magazine si ilustrate , avea o pozitie preferata - a unei feline ce se odihnea  sau se pregatea o clipa inainte sa sara- de regula imbracata  cat mai sumar  pentru a-si etala splendoarea corpului sau ce atragea orice barbat. Era o vedeta , in toata regula  si trebuia sa-si respecte conditia sociala  dobandita si s-o intretina.Stia din experienta altora ca popularitatea unui star de cinema si cota lui la box -office nu se mentin ridicate  de la sine .Este nevoie de foarte multa reclama , al carei pret unii il platesc foarte scump, dezvaluind aspecte ale vietii personale . Nu este exclus ca sa fi platit pagini sau chiar copertele unor reviste in care imaginea ei sa apara cu surasul pe jumatate trist si mina seducatoare , cu parul in plete lungi , blonde , frematate de briza piscinelor sau de curentii de aer ai unor ventilatoare camuflate de ochiul vigilent al aparatelor  fotografice . Unii dintre noi  si-l amintesc din filmele anilor '50 pe ingerul blond care te domina  cu rolurile care ii veneau ca o manusa si cu personalitatea ei , conturata de scenaristi si regizori care ii intareau personalitatea.