10 Octombrie, 2025, 12:25:18 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: bine v-am gasit  (Citit de 6280 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Iunie, 2006, 08:33:59 p.m.
Citit de 6280 ori

amorezata

sal all!tare interesant citu'....imi place la nebunie..faza e k  nu cunosc pe nimeni da nu-mi fac probleme,am tot timpul din lume.am citit niste pagini din jurnalele voastre si whatz up???...toata lumea sufera??i'm in love....si e atat de bine... :-*
Ar fi pustie lumea fara tine
Si lipsa ta ar fi un vesnic chin
Si nu-mi doresc decat sa fii cu mine...
..mereu in brate sa te tin...

19 Iunie, 2006, 08:47:29 p.m.
Răspuns #1

serenity82

ma bucur ca avem printre noi si pe cineva fericit. bine ai nimerit printre noi :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

19 Iunie, 2006, 09:30:06 p.m.
Răspuns #2

desdemona

Bine te-am gasit!indragostita.. foarte frumos.
Haide sa lasam limbajul de mirc si sa ne aventuram prin lumea lovetime-ului.
Doar este vremea iubirii,nu? ;D :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

19 Iunie, 2006, 10:15:41 p.m.
Răspuns #3

amorezata

daca zice desdemona ...bine lasam vocabularu asta de-o parte..let's tlk about love in live language :-*

19 Iunie, 2006, 10:21:33 p.m.
Răspuns #4

desdemona

nu am vrut sa te supar.nu nu nu!doar ca si pe mine tot asa m-au atentionat...ca nu se foloseste un asemenea limbaj aici,de asta.
da?
pup de impacare?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

20 Iunie, 2006, 05:44:28 p.m.
Răspuns #5

black rose

simplu: bun venit...imi pare bine ca plutesti...per din tpot sufletul sa nu te lovesti prea tare daca vei cadea(eu sper sa nu)...e bine asa cum esti
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

20 Iunie, 2006, 06:12:52 p.m.
Răspuns #6

ONLY DESIRE

bine ai venit! o sa ne cunosti daca iti doresti acest lucru...si sper sa ajungem si noi sa te cunoastem!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

20 Iunie, 2006, 11:03:08 p.m.
Răspuns #7

amorezata

nu m-am suparat doar k mi s-a parut k m-ai luat cam dur asa de la inceput,dar fiindca sunt nou venita si nu cunosc regulile acestui cite accept orice sfat....pupik de impacare(a big one) :-*

20 Iunie, 2006, 11:34:53 p.m.
Răspuns #8

Lorelei

Hai sa fac si eu un pic pe nebuna  ;D ;D Ei, dar mai intai de toate bun venit, ma bucur sa te avem printre noi. Apoi, Des a incercat sa-ti spuna o regula simpla a forumului, aceea de a evita scrierea tip chat, "k" in loc de "ca", "tz" in loc de ţ etc etc. Dar e o scumpica, o sa o cunosti tu.  :D Toti suntem de fapt niste scumpi, niste destepti si niste frumosi. Aaaaaa, am uitat sa zic modesti ;D ;D

Pe scurt, bun venit!  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

21 Iunie, 2006, 07:24:28 a.m.
Răspuns #9

catty

Bine ai venit!Si eu sunt relativ noua pe aici dar deja nu ma mai pot dezlipi de acest site :P..Ma bucur mult pt tine ca deja ai ajuns sa cunosti acest sentiment...care stiu prea bine cat de super placut este..dar..plsssss   ai grija!!!!!!!!!!
iti doresc tot binele din lume si sper aceasta dragoste sa va tina 100 de vieti!

21 Iunie, 2006, 05:00:27 p.m.
Răspuns #10

amorezata

imi place la nebunie aici la voi...ma simt in largu meu...cred ca ar suna mai bine "la noi"....deja m-ati primit si mi-ati dat si sfaturi....va multumesc pentru ele,deja tin cont de ele... :-* :-*...o sa ne cunoastem in timp,oricum nu va trebuie mult timp ca sa ma cunoasteti va sunt deschisa ca o carte...o sa ma cititi repeda... :) :) :)nu sunt o fire dificila(zic eu) :D

21 Iunie, 2006, 05:06:09 p.m.
Răspuns #11

amorezata

e tot ce imi doresc....sa nu sufar....dar nici un om nu e scutit de suferinta in viata asta...dar mai bine sufar din alte motive, mi-ar fi mult mai usor pentru ca atunci el mi-ar fi alaturi...decat sa sufar din cauza lui si sa nu ma consoleze nimeni...acum nu am nimic de zis...suntem fericiti si deja ne facem planuri de viitor...sa ne casatorim,cum o sa-i cheme pe copii nostrii,ne-am facut cunostinta si cu parintii...deja el este un membru al familiei...eu il iubesc si ai mei la fel... :) :)

21 Iunie, 2006, 05:07:45 p.m.
Răspuns #12

Strumfita

Bun venit amorezat-o  ;D. O sa te simti foarte bine printre noi .. sper sa ramai cat mai mult  :P. Multi pupicei si succes la scris  :D  :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

21 Iunie, 2006, 05:08:54 p.m.
Răspuns #13

denyyy

bun venit amorezata si calatorie placuta pe meleagurile lovetime :)

21 Iunie, 2006, 10:25:06 p.m.
Răspuns #14

valentina

Bine ai venit!
 Sa ai o dragoste care sa te tina vesela si fericita cat doresti...
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume