10 Octombrie, 2025, 07:54:54 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: tonomatul de dorinte  (Citit de 29964 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Februarie, 2007, 09:49:06 p.m.
Răspuns #90

desdemona

as vrea sa intalnesc mai des oameni,au ajuns sa se defineasca atat de rar.
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

25 Februarie, 2007, 10:03:26 p.m.
Răspuns #91

Lorelei

...sa mai avem timp de rate...  :'(

cu varianta

sa castige naibii milionul ala de parai ca atunci chiar avem timp de rate.   :laugh: :laugh: :laugh: (sau poate nu?  :angel:)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

25 Februarie, 2007, 10:40:47 p.m.
Răspuns #92

Semiramis

Global Moderator
să fim sănătoşi...aaa şi o casă. :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

25 Februarie, 2007, 10:43:06 p.m.
Răspuns #93

Eve

sa traiasca un anume vis  ::)
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

28 Februarie, 2007, 01:20:59 a.m.
Răspuns #94

suflet

imi doresc sa pot sa dorm si sa uit tot peste nopte ... dar nu sunt chiar atat de "nehalit" si ma multumesc in seara asta cu somnul ... maine o sa imi doresc a doua parte
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

28 Februarie, 2007, 04:54:34 a.m.
Răspuns #95

Evangeline

Imi doresc sa ma regasesc :(
Never, never quit!

02 Martie, 2007, 01:45:59 p.m.
Răspuns #96

black rose

imi doresc sa scap de un bac....ma ajuta careva?
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

02 Martie, 2007, 07:49:56 p.m.
Răspuns #97

pokemon

trandafiras o sa scapam...mai avem un pic...si o sa treaca extrem de repede timpul pana atunci  ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

03 Martie, 2007, 07:11:15 p.m.
Răspuns #98

katya1886

celor cu bac-ul un mesaj: stati calmi, e floare la ureche...da' sa vedeti voi dupa aceea ce vine  >:D            oricum, celor care au nevoie de orice tip de ajutor, mi-ar face muuuulta placere sa ajut,daca imi permiteti.... ;)
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

04 Martie, 2007, 08:38:31 p.m.
Răspuns #99

pokemon

multumim pentru incurajari.
toata lumea spune ac e usor,dar pana nu treci prin asta nu crezi  ;D

acum as vrea sa pot sa ma intind pe iarba si sa adorm si sa ma trezesc abia in luna octombrie....
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

04 Martie, 2007, 10:54:31 p.m.
Răspuns #100

katya1886

pai sa stii ca tot atat de stresata eram si eu anul trecut,la fel prietenii imi spuneau ca e floare la ureche si ca abia cand am sa ajung in sesiune am sa stiu cu adevarat ce e greul;am intrat la Litere,si pentru ca in mintea mea era indusa,tot de catre altii, ideea ca e suuuper greu sa treci examenele, nu le-am acordat atentia care trebuia si m-am trezit cu niste note nu tocmai... frumoase;ma deranjeaza pentru ca stiu ca puteam mai mult;ei, ce sa-i faci? de-acum stiu cum merge treaba... daca ai nevoie de ceva mai mult decat incurajari, eu sunt aici si atat cat pot am sa ajut, daca vrei; si ma refer si la sfaturi, sau daca sa zicem ca ajungi intr-o perioada cand simti ca  nu mai poti invata, ori ca e prea mult si gata! ai decis ca a juns, ori ca...ori ca... I'll do my best ;)
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

05 Martie, 2007, 07:55:35 a.m.
Răspuns #101

pokemon

multumesc!
daca vor fi probleme voi apela cu toata increderea!
 :-*