04 Noiembrie, 2025, 03:41:57 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Distanta - eternul dusman?  (Citit de 65124 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Octombrie, 2006, 10:36:34 a.m.
Răspuns #15

Escu

Global Moderator
depinde...de relatie...si cat de multa iubire si incredere este la mijloc...
Let's put a smile on that face!

04 Octombrie, 2006, 03:53:22 p.m.
Răspuns #16

Doniacris

Personal nu cred ca distanta in sine, ca si termen, este sau poate fi un dusman.
Problema se pune intre cei doi, referitor la ce isi doresc cu adevarat. La o adica distanta poate fi si un factor pozitiv, stimuleaza dorinta, creste tensiunea, accentueaza dorul.
Dar la fel de adevarat este si faptul ca distanta intr-un cuplu, care isi propune o finalizare a relatiei, o familie, creeaza in primul rand frustrare. Dorul greu si dorinta de a avea persoana iubita langa tine si imposibilitatea fizica a materializarii dorintei conduc la aceste frustrari. Urmeaza apoi stari tensionate, reprosuri si tot tacamul care nu duc la happy end niciodata.
Asadar, cred ca totul se reduce de fapt la cat de puternica este sentimentul intre cei doi si ce isi doresc cu adevarat.

« Ultima Modificare: 04 Octombrie, 2006, 03:55:40 p.m. de Doniacris »
Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis ....

04 Octombrie, 2006, 04:44:36 p.m.
Răspuns #17

Escu

Global Moderator
Let's put a smile on that face!

02 Noiembrie, 2006, 10:43:29 a.m.
Răspuns #18

burn_2_hell

nu cred ca distanta poate fi considerata un dusman...daca m-ar fi intrebat cineva acum 7 luni asa..as fi pufnit in ras..si as fi spus ca nu este posibil...dar ei bine..am invatat ca orice este posibil..mai ales acolo unde exista acea dragoste..pura..sincera..eu am avut o astfel d relatie la distanta..timp de 4 luni...!!si nu ne-am despartit din cauza distantei..acum iubesc din tot sufletul mai intens ca 1 oara...si el este la 3 ore de mers cu trenul de mine...3 oreee!!!atat ma desparte de el..daca m-ar iubi...as fi in stare sa ma duc pe jos pana la el..peste o saptamana am vorbit cu un prieten bun si o prietena sa mergem la el...daca o sa reusesc o sa fiu cea mai fericita..numai sa il privesc imi ajunge sa fiu cea mai fericita....nu as da zambetu lui...pe nimic!!!!
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

12 Decembrie, 2006, 03:23:15 p.m.
Răspuns #19

Luke

parerea mea @ da  distanta e un etern dusman ! poate nu pe o perioada mica de timp dar pe una indelungata e un DA categoric ! !
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

13 Decembrie, 2006, 08:38:24 p.m.
Răspuns #20

amelie

distanta! da, distanta a fost un mare dusman...cel putin in cazul meu...relatia mea...visul meu...iubirea mea...EL a considerat ca distanta si putinul timp petrecut impreuna pot face ca " legatura "noastra sa scartaie...asa ca ... cel mai bine a fost sa renunte la tot ceea ce era intre noi...  
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

14 Decembrie, 2006, 10:15:08 a.m.
Răspuns #21

burn_2_hell

conteaza...peste ce persoana dai...daca te iubeste mult...nu va renunta la tine din cauza distantei... ;)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

14 Decembrie, 2006, 12:47:24 p.m.
Răspuns #22

Luke

sincer acuma tin sa te contrazic !
o data si o data tot va renunta . . .   
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

14 Decembrie, 2006, 02:33:25 p.m.
Răspuns #23

pokemon

nu va renunta...daca e iubire nu va renunta!Intr-adevar nu poate sa ramana numai o relatie la distanta,trebuie sa existe planuri pt un viitor impreuna,insa o dragoste poate fi si la distanta!pt ca nu ai nevoie de ea langa tine ca sa o poti iubi
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

14 Decembrie, 2006, 08:43:35 p.m.
Răspuns #24

suflet

;D ... pokemon ... daca tot scrii asa despre "distanta" sper ca nu o sa te mai plangi de ea ...
impaca-te cu ea si iubeste ca si cum nu ar fi existat ...  :D
iti doresc putere sa  poti sa treci peste "faza" cu distanta  ;)

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

14 Decembrie, 2006, 08:49:00 p.m.
Răspuns #25

pokemon

ba ma plang...ca ma doare distanta asta....nu ma pot impaca cu ea...pt ca ne tine sufletele in spini....iubesc...nu stiu daca mai mult sau mai putin...nu se poate masura..iubesc din tot sufletul...
O sa reusesc sa trec si peste faza cu distanta...ca nu am de ales...dar ...e greu,nimeni nu a zis ca ar fi usor...insa se poate  ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

14 Decembrie, 2006, 09:55:06 p.m.
Răspuns #26

strange_guy

salut,
de ce va ganditi ca distanta este dusmanul relatiei voastre?
de ce nu va ganditi la el ca un obstacol,o piedic ca un test.
eu unul asa vad o relatie la distanta.
you can read....but do you understand?

14 Decembrie, 2006, 10:33:34 p.m.
Răspuns #27

burn_2_hell

corect strange_guy..sunt de accord....zzUzzUlica..vezi ca am aliatiiiiii  :P
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

14 Decembrie, 2006, 11:10:19 p.m.
Răspuns #28

suflet

strange_guy are o explicatie buna ::) ... deci pokemon, trebuie sa treci peste orice obstacol daca vrei sa ajungi la el ... sfatul meu ... nu te mai gandi la distanta ... gandeste-te ca el exista si e numai al tau

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

15 Decembrie, 2006, 06:14:26 a.m.
Răspuns #29

Evangeline

Dragii mei in momentul in  care treceti prin asa ceva va veti da seama ca distanta este un dusman. Unii dintre voi vorbesc doar din auzite si cred ca acolo unde este dragoste nimic nu mai trebuie. Adevarul nu e asa, iubirea nu e de ajuns...o relatie sanatoasa are nevoie de atatea in primul rand de comunicare de cunoastere. Cum te poti cunoaste si comunica indeajuns atunci cand esti departe? :-\ Eu va spun ca am trecut prin asta si inca mai trec prin asa ceva. Am o relatie de 3 ani de zile si cei care au citit topicul de la povestea mea stiu despre ce e vorba. O relatie la distanta nu rezista mult. Asa cum ma vad eu cu iubitul meu o data pe an asa nu rezista daca noi nu vom fi impreuna in curand. Nu doresc nimanui sa treaca prin asa o relatie pentru ca distanta ma doare in fiecare zi si cu fiecare zi devine din ce in mai dureroasa. Aveti grija de voi si cautati-va pe cineva care il puteti vedea macar o data la doua saptamani. Desi si asa mi se pare prea mult dar acum depinde de fiecare.

:-*
Never, never quit!