10 Octombrie, 2025, 09:20:07 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Distanta - eternul dusman?  (Citit de 62793 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Decembrie, 2006, 11:53:10 a.m.
Răspuns #45

Lady Allia

Distanta nu poate ucide absolut nimic... - tot noi o facem!
Distanta poate sa te tina departe de cel iubit, dar nu te poate indeparta de el... - decat daca renuntam!
Distanta este ucigator de grea, dar nu trebuie sa ucizi decat secundele... - sa se scurteze timpul in care sa fii impreuna cu cel iubit!
Distanta nu ucide... - lipsa de comunicare da!
Distanta nu raneste... - noi ranim!

In concluzie...totul depinde de cei aflati in cauza...: de felul lor de a iubi, de a lupta, de a simti...!
Distanta exista, dar tot de noi depinde in timp sa o scurtam sau sa o facem sa nu mai existe!
Distanta este un pas... - depinde de noi cand si cum il facem!!!

19 Decembrie, 2006, 12:39:41 p.m.
Răspuns #46

charlie

"eternul dusman" e altul, nu distanta...
You believe but what you see
You receive but what you give

19 Decembrie, 2006, 01:06:53 p.m.
Răspuns #47

burn_2_hell

foarte corect charlie!!!!! sunt total de accord!!
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

26 Ianuarie, 2007, 04:20:01 a.m.
Răspuns #48

Dedeiu

Propun sa iubim si distanta in timp ce trebuie sa o suportam.

28 Ianuarie, 2007, 07:42:46 p.m.
Răspuns #49

Just

Excelenta propunere ,Bke ! Eu cred ca daca nu privim distanta ca pe un dusman ii putem face fata. Putem gasi si cateva parti bune ,daca le cautam .Atata vreme cat esti constient ca poti lupta cu ea ,ca poti fi TU mai puternic decat ea ,totul e bine si suportabil.

Cat exista iubire intre cei doi,cat exista planuri de viitor ,distanta este un factor peste care poti trece cu vederea.Cat stim sa iubim frumos ,cat nu avem indoieli in suflet ,cat nu exageram cu gelozia totul decurge bine fie ca in prezent exista o distanta ,cum sa o numesc,spatiala intre cei doi ,sufletele tot unul alaturi de celalalt sunt.

Cred ca foarte important este sa existe planuri de viitor,dupa cum am mai spus.Adica sa se stie ca daca vei invinge aceasta lupta cu distanta ,acum -in viitor vei fi lipsit/a de greutatile impuse de situatia asta.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

29 Ianuarie, 2007, 08:29:51 p.m.
Răspuns #50

valentina

Nu este o regula.Depinde de cei doi care sunt implicati in aceasta relatie.la distanta.
           Eu zic ca daca intre cei doi exista o iubire foarte mare.distanta nu-i un impediment pentru a-si cladi si pe mai departe acel ceva pe care si-l doresc.Am urmarit la surprize ,cum multi care s-au cunoscut prin intermediul netului,au ramas impreuna,si-au cladit un viitor ,chiar si de la distanta.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

30 Ianuarie, 2007, 02:27:08 p.m.
Răspuns #51

natare

Nu distanta e dusmanul ...dusmanul se afla in noi ...neincrederea si indoiala ucide o iubire ...nu distanta sau timpul.
Tine minte ca tacerea este uneori cel mai bun
raspuns.
Urmeaza cele 3 R :
respect pentru tine,
respect pentru altii,
responsabilitatea pentru toate actiunile
tale.

Dalai Lama

30 Ianuarie, 2007, 02:53:55 p.m.
Răspuns #52

Paul

Distanta... eternul dusman ... da si nu... mai mult sau mai putin da sau mai mult sau mai putin nu... Sper sa fiu coerent pana la capat in explicatie.

Sa incepem cu categoria I-este
1. distanta este dusmanul unei relatii atunci cand relatia nu exista incredere...
2. distanta este dusmanul unei relatii atunci cand nu exista respect.
3. distanta este dusmanul unei relatii atunci cand nu exista iubire...
4. distanta este dusmanul unei relatii atunci cand e vorba de oameni slabi de inger sau fricosi
5. distanta este dusmanul unei relatii atunci cand e prea mare uneori.

categoria II - nu este
1. nu este dusman cand primel 3 subpuncte de la categoria I sunt indeplinite
2. cateodata, apropierea nu face sa scoata decat ce-i mai rau in oameni, iar prin distanta, doar relatia(neincluzand iubirea) ar putea avea de castigat (durata) si chiar si intensitate.

deocamdata... cam astea mi-au venit pe limba...
Iubesc, deci exist.

30 Ianuarie, 2007, 08:47:39 p.m.
Răspuns #53

pokemon

distanta nu este dusman...distante este o piedica intr o relatie si vor rezista doar cei care simt cu adevarat.intr un fel se cern relatiile adevarate de celelalte.
este greu sa treci peste distanta,si va durea intotdeauna,dar nu din cauza distantei se destrama o relatie.din alte cauze,din lipsa increderii,a iubirii,a respectului samn...distanta este ceva peste care se poate trece,dar care sta ca un spin in inima a doi indragostiti,pentru ca ii obliga sa nu fie impreuna

ps:sper sa ma intelegeti,chiar daca sunt relativ incoerenta  :-&
va pup si mi ati lipsit dragii mei
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

30 Ianuarie, 2007, 08:50:43 p.m.
Răspuns #54

Semiramis

Global Moderator
este relativ acest aspect.
de exemplu: eu care am o relaţie serioasă, dacă plec pentru 6 luni la un curs în sua, distanţa nu este un duşman pentru mine şi iubitul meu. dacă o relaţie este la început, da distanţa este un duşman.
părerea mea, dom'le

:wetkiss:
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

28 Iulie, 2007, 06:45:01 p.m.
Răspuns #55

dyanastoiceasca

nimeni nu stie mai bn k mn ce inseamna distantza intro relatie...va asigur.. mai ales cand il iubesti cu absolut toata persoana ta
E greu...

E greu a rade...
Cand ochii sunt plansi
Cand ultima speranta
Din viata ti s-a stins
.............
Scriu aceste randuri mici
Sa te ajunga si sa plangi
Ca asa m-ajuns pe mine
Cand ma tot gandesc la tine
.............

28 Iulie, 2007, 09:21:11 p.m.
Răspuns #56

charlie

No comment.

(asta ca sa nu ma acuzati de ceva)
You believe but what you see
You receive but what you give

28 Iulie, 2007, 09:24:30 p.m.
Răspuns #57

Escu

Global Moderator
No comment.

(asta ca sa nu ma acuzati de ceva)

hahahhahaha idem charlie... sa pastram un moment de reculegere...pentru...distanta!
Let's put a smile on that face!

31 Iulie, 2007, 02:58:07 p.m.
Răspuns #58

Doniacris

Reciteam ce am scris anul trecut in octombrie vis-a-vis de subiectul propus ... si mentin ceea ce am scris.
Dar mai vreau sa adaug ... ca un sentimentul il simti si il traiesti dincolo de timp si spatiu, sunt doar variabile, nu dusmani.
Ce ciudat, nu-i asa?!
Pot sa afirm ca dincolo de distanta, de timpul scurs, de atat durere, pot sa rostesc cel mai profund si cutremurator " te iubesc"!
Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis ....

12 August, 2007, 10:49:06 p.m.
Răspuns #59

SLYGIRL

relatiile la distanta rezista numai daca ambii au puterea sa lupte pentru iubirea lor...stiu asta pentru ca un an si jumatate am luptat alaturi de prietenul meu contra distantei, am luptat pt iubirea noastra si am sperat ca se va termina cu bine, dar...ceva l-a tras inapoi...acel ceva a fost slabiciunea lui...nevoia de sex...si acum e cu altcineva desi ma iubeste pe mine...ea il enerveaza prin tot ce face, pentru ca nu e ca mine, dar totusi e cu ea...desi e constient de greseala pe care a facut-o, desi ma iubeste, e cu ea pt simplul fapt ca ea e acolo si eu nu...a fost slab, nu a putut sa lupte in continuare pt ceea ce candva numea a fi cel mai frumos vis al lui...de fiecare data cand vorbim imi spune ca langa mine era fericit, ca se trezea dimineata si era fericit pt simplul fapt ca eram cu el, si ii e dor de asta, ii e dor de mine, de noi...spune ca ea in afara de sex nu inseamna nimic...ma dor toate astea, ma doare ce mi-a facut, ma doare ca si el sufera din cauza propriei prostii, ma doare ca nu face nimic sa-si repare greseala, ma doare ca am pierdut tot pt nimic, ca a renuntat la tot pt nimic.