10 Octombrie, 2025, 08:07:09 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cea mai frumoasa clipa....  (Citit de 24754 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Iunie, 2006, 06:31:06 p.m.
Citit de 24754 ori

ONLY DESIRE

Care este minutul,ora...sau ziua pe care nu o veti uita nicicand?care nu ati fi vrut sa se termine niciodata?
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

20 Iunie, 2006, 07:16:34 p.m.
Răspuns #1

littlerose

Vizitator
in seara de craciun, 2002.zapada.picioare inghetate. un sarut si o lacrima.

21 Iunie, 2006, 12:06:24 p.m.
Răspuns #2

serenity82

ziua cand am avut serbarea cu robele la sfarsitul facultatii. nu voi uita niciodata acel sentiment si as fi vrut sa nu se mai termine sa tina la nesfarsit.  :)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

21 Iunie, 2006, 09:15:05 p.m.
Răspuns #3

denyyy

Nu uit niciodata momentele in care fac dragoste in occean si-n mare.Este superb.Sunt fericita ca pot avea vara de doua ori intr-un an. ;) ;) :)

21 Iunie, 2006, 09:25:04 p.m.
Răspuns #4

catty

la mine nu e o zi..o ora..este o vara..vara anului 2000...cand am intalnit un baiat...care la inceput nu imi zicea nimik...dar..alaturi de care am invat ce este iubirea...ce este fericirea...sentimentul uinui zbor lin si placut...ce inseamna a face dragoste...ce inseamna sa daruiesti si sa primesti din tot sufletul si cu tot sufletul....
vai cat as vrea sa mai simnt macar o clipa acel sentiment! :'(

21 Iunie, 2006, 09:43:27 p.m.
Răspuns #5

sunshine

23 aprilie 1994 , ora 11.30 s-a nascut minunea vietii mele
20 decembrie 1997, ora 21 s-a nascut miracolul vietii mele
 acestea sunt cele mai minunate clipe din viata mea
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

21 Iunie, 2006, 10:28:41 p.m.
Răspuns #6

Miss M.

Ai dreptate sunshine ... Si eu simt la fel
3 octombrie 2005 este o zi pe care nu am s-o uit niciodata , cum tremura si radea inima in mine cand am tinut-o pt prima oara in brate pe micutza mea Denisa ! Am mai trait clipe frumoase dar NIMIC nu se compara !!!
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

23 Iunie, 2006, 04:14:03 p.m.
Răspuns #7

Diviana_girl

nu am o zi si nici o ora anume...ci num ai un moment....
momentul in care eram in bratele lui..as fi vrut sa nu se termine niciodata....dar s-a terminat.... :-[ :'(
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzii si orbii o pot vedea"

23 Iunie, 2006, 07:49:39 p.m.
Răspuns #8

furia ingerului

Vizitator
Sunt ai multe si din respect pentru ele le voi insira pe toate:

18 august 1980 - m-am nascut eu.
06 octombrie 1988 - s-a nascut ea.
05 decembrie 1985 - s-a nascut sora-mea.
toate clipele intre 18 august 1980 si 09 septembrie 1993 - mi-am cunoscut mama...
23 aprilie 2006 - i-am spus si mi-a spus prima data "te iubesc".
28 aprilie 2006 - am cunoscut-o pe ea.
toate clipele cand sunt cu ea si o aud respirand si furandu-mi aerul ce-l doresc atat de mult impartit doar cu ea...
15 iunie 2006 - am fost prima data impreuna la manastirea noastra, manastirea Zosin, omica manastire de calugari pe drumul spre Iasi.
o clipa, undeva prin septembrie, cand strigatul a doi oameni va avea acelasi ecou...

cat despre cele care ma asteapta...le doresc sa NE astepte.

26 Iunie, 2006, 09:27:50 p.m.
Răspuns #9

black rose

24 iunie 2005-cand am intalnit persoana care m-a adancit intr-un abis intunecos.....si  23 aprilie 2006 cand a aparut o lumina care sper sa ma ajute  sa ies intr-un final
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

27 Iunie, 2006, 06:36:28 p.m.
Răspuns #10

Empress

23 iunie 2006 ziua mea am implinit 20 de ani si a fost superb fantastic mai mult decat imi puteam inchipui nu am sa uit niciodata aceasta zi
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

28 Iunie, 2006, 12:29:14 p.m.
Răspuns #11

ONLY DESIRE

de 3 ori am incercat sa scriu la acest topic si de fieacre data mi-a cazut netul.sa speram ca a 4 a oara va fi cu noi!
23.08.1985-ziua in care m-am nascut(si e cu adevarat fericita,intrucat a fost un noroc ca am ramas in viata si eu si mama)
si o zi ploioasa de octombrie,cand buzele ni s-au intalnit pentru prima si ultima oara! a fost ireal...inca nu sunt convinsa ca nu a fost doar un vis!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

28 Iunie, 2006, 08:02:12 p.m.
Răspuns #12

crocantzel

Vizitator
10 zile...o perioada mica, o iubire interzisa, cele mai frumoase clipe din viata mea...nu voi uita niciodata si nu voi regreta niciodata acea iubire...doar minciunile pe care mi le-a spus si care m-au facut sa nu mai pot sa o caut...dar ramne cea mai frumoasa, superba, sublima perioada...

30 Iunie, 2006, 05:19:29 p.m.
Răspuns #13

copil_trist

cateva zile unice... pe care nu le voi uita niciodata... in care, dupa atatia ani de dezamagiri si compromisuri, m-am simtit iar un copil nebun, care-si traieste cu intensitate prima iubire...
cateva zile in care am simtit ca pot, dupa atata timp, sa ating iar cerul si sa zbor dincolo de nori...

... pacat ca nu am avut curaj si l-am pierdut in lume...
si am renuntat la el...

23 Iulie, 2006, 08:06:27 p.m.
Răspuns #14

charlie

in jur de ora 3-4 dimineata.

* asta ori intra pe locul 2, ori e la egalitate cu alta dimineata (de data asta e vorba de trezirea de dimineata, dupa somn)
« Ultima Modificare: 28 Iulie, 2006, 10:21:12 p.m. de dead to the world »
You believe but what you see
You receive but what you give