10 Octombrie, 2025, 11:59:48 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cea mai frumoasa clipa....  (Citit de 24767 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 Iulie, 2006, 11:31:10 a.m.
Răspuns #15

Lady Allia

"Clipa", clipa...am asteptat-o mult, dar nimic altceva in viata aceasta nu cred ca o va egala vreodata...
Clipa cea mai frumoasa a fost cea in care i-am vazut ochii iubitului meu Catalin..., in care atunci cand am intins mana l-am putut atinge..., atunci cand lacrimile noastre de bucurie s-au putut amesteca..., atunci cand am adormit langa el si m-am trezit tot in bratele lui...
Catalin si iubirea noastra este cea mai frumoasa clipa pe care viata si Dumnezeu mi-o ofera in fiecare clipa..., iar eu ii multumesc!

26 Iulie, 2006, 01:52:12 p.m.
Răspuns #16

Escu

Global Moderator
Primii pasi...primele cuvinte...cred ca au fost clipe frumoase...dar cine isi mai aduce aminte?
Clipa in care te tine de mana...clipa in care ii pasa...clipa cand se gandeste la tine....sa continui ?
Let's put a smile on that face!

03 August, 2006, 01:02:17 a.m.
Răspuns #17

alexia

In clipa aceea EA am fost eu... Pentru o clipa am fost perfecta in ochii tai, am fost TOT... Clipa aceea a adunat in ea cel mai profund, mai intens si mai sincer sentiment de iubire. Zambesc melancolica in timp ce muzica imi inunda sufletul; o viata pentru cea mai minunata clipa!
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

03 August, 2006, 10:51:49 a.m.
Răspuns #18

merlyn

Bucura-te de fiecare clipa din viata ta!
Cand ceva ti se intampla, bun sau rau, cugeta la ce inseamna. Acolo gasesti un scop in care viata te invata cum sa razi mai tare sau cum sa nu plangi prea repede.

09 August, 2006, 09:18:15 p.m.
Răspuns #19

black rose

au fost mii si sute...si inca vor mai veni mii si mii...toate trec zi de zi sub ochii nostri trebuie doar sa le acordam atentia si pretuirea meritata
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

14 August, 2006, 05:37:00 p.m.
Răspuns #20

Escu

Global Moderator
suntem prea prinsi de "monotonie" ca sa observam...
Let's put a smile on that face!

14 August, 2006, 06:24:49 p.m.
Răspuns #21

anushca

Vizitator
aceea cand voi auzi prima data glasciorul copilului meu

19 August, 2006, 09:22:21 p.m.
Răspuns #22

black rose

cea mai frumoasa clipa in momentul de fata a fost cand mi-am vazut fostl  prieten prima data dupa  ce ne-am despartit(asta fiind intr-o excursie) si ne-am tinut de  mana si ne-am comportat de parca nimic nu s-ar fi intamplat....atunci as fi vrut ca timpul sa se opreasca....ca fiecare clipa petrecuta alaturi de el sa fie o eternitate....stiu visez ar fi fost prea frumos...
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

27 August, 2006, 08:06:35 p.m.
Răspuns #23

pokemon

Cea mai frumoasa clipa...momentul cel mai frumos pe care l am petrecut...a fost atunci cand pt prima data am fost impreuna cu iubitul meu...a fost momentul in care m am simtit cu adevarat iubita...fericita si foarte norocoasa...
Dar...probabil cel mai frumos moment din viata unui om este atunci cand ti se naste un copil...cred ca atunci esti cu adevarat implinit...iinca nu am simtit asta...dar astept momentul in care se va intampla  :)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

28 August, 2006, 04:36:50 p.m.
Răspuns #24

Little Rose

15 august, intr-o curba deosebit de periculoasa de la balea lac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

28 August, 2006, 05:00:40 p.m.
Răspuns #25

Little Rose

sa nu uit sa mentionez, nu eram pe sosea, ci langa ea!!!! :)
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

28 August, 2006, 05:45:39 p.m.
Răspuns #26

Just

Sunt multe frumoase si tare-mi vine greu sa aleg numai una. Cred ca cea mai frumoasa dintre frumoase a fost cand dupa multa vreme de dragoste "pe ascuns" ,i-am marturist celui drag ca il iubesc mult si mi s-a raspuns cu o sclipire in ochi ,un zambet,un sarut si un prim te iubesc, care si in prezent ma face atat de fericita.

O alta clipa frumoasa a fost atunci cand directorul scolii (generale, e drept!) mi-a pus coronita de trandafiri pe frunte.

Alte clipe frumoase:

1.o dimineata de toamna cand am plecat la pescuit cu toata familia si am prins primul meu peste (mic).
  2.o zi de vara cand eram deasupra norilor si soarele rasarea,il tineam pe cel drag de mana si am trecut asa de printre nori deasupra albastrei si frumoasei mari.
  3.zilele de inceput de primavara cand mergeam catre munte in cautarea ghioceilor si asa mai adaugam un an la viata mea.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

29 August, 2006, 03:46:59 a.m.
Răspuns #27

Evangeline

Au fost multe clipe frumoase in viata mea dar cea mai dulce si de neuitat a fost cand el m-a privit in ochi si avea atata dragoste in ochi cat sa hraneasca o lume intreaga ::) Am vazut in clipa aceea cata dragoste are pentru mine atat de multa incat si ochii radiau de bucurie, de iubire :)

:-*
Never, never quit!

02 Noiembrie, 2006, 11:24:52 a.m.
Răspuns #28

burn_2_hell

5 sept 2006..ziua in care l-am vazut pe EL...cel care mi-a furat inima..si somnul... :)..si sunt mai multe momente cand s-a nascut fratiorul meu(ingerasul meu)..cand a luat mama la facultate...multe...dar ziua d 5 sept..a fost categoric...cea mai frumoasa zi din viata mea..de multe ori stau..cu ochii inchisi..si ''retraiesc'' acea zi..iar si iar...
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

05 Noiembrie, 2006, 06:26:31 p.m.
Răspuns #29

deeaforyou

ziua in care m-am sarutat cu persoana pe care o iubesc .. nu pot exprima prin cuvinte ce am simtit.. pacat ca totul s-a terminat repede.. oricum nu-mi poate lua nimeni amintirile. :'(