10 Octombrie, 2025, 05:41:55 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cea mai frumoasa clipa....  (Citit de 24731 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Noiembrie, 2006, 08:13:42 p.m.
Răspuns #30

Iosif

Am tot lunecat printre clipe, incercand sa gasesc ceva ce ar putea fi numit "the best of", iata ce an gasit:

• Prima iubire adevarata si de durata, nu am sa uit niciodata! Prima data cand am fost unul si toate datile de dupa cand am facut-o cu aceeasi pasiune si iubire, nu sex, nu dragoste ci uniune a doua suflete si trupuri.
  • O noapte cand am dormit in brate cu o fata cu care nu am avut absolut nimic, dar a fost ceva magic ce a facut acel moment extrem de placut si deosebit, nu s-a mai intamplat nimic dupa, acum am rupt orice legatura cu ea, dar ii multumesc pentru acea clipa deosebita.
  • Acum cateva zile cand am iesit cu Alexandra, o fata deosebita pe care am iubit-o foarte mult. Ne-am plimbat si ne-am tinut in brate ca inainte. Am simtit ceva deosebit. Sunt convins ca si ea a simtit la fel.

Desi sunt genul de om care considera ca este mult mai bine sa traiesc in prezent si sa depanez amintiri cand nu mai sunt in stare sa creez prezentul, aceste clipe au fost deosebite. Sunt convins ca vor mai fi si altele si le astept sa vina peste mine. :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

05 Noiembrie, 2006, 08:21:01 p.m.
Răspuns #31

pokemon

Uneori amintirile...ne ajuta sa fim mai buni...sa reusim sa trecem peste momentele grele...
Cea mai frumoasa amintire...de fapt..cele mai frumoase amintiri sunt noptile noastre impreuna...cand suntem nedespartiti...si ne simtim atat de aproape unul de celelalt...Aceste momente ma viziteaza in vise,inainte sa adorm,ma viziteaza atunci cand imi este greu...si le port tot timpul cu mine...
Sunt asa multe momente frumoase...si ne aprtin numai noua...asta le face atat de frumoase...Sunt cele care ne tin mereu impreuna...
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

06 Noiembrie, 2006, 08:40:20 p.m.
Răspuns #32

Escu

Global Moderator
Let's put a smile on that face!

07 Noiembrie, 2006, 06:13:46 p.m.
Răspuns #33

amelie

cea mai frumoasa clipa? cand l-am cunoscut...cand m-a luat de mana si ne-am plimbat de parca n-am fi fost decat noi doi pe pamant...poti uita asa ceva?
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

18 Noiembrie, 2006, 01:30:13 a.m.
Răspuns #34

digitty

In ordinea frumuseti clipelor...insa 1 si 2 sunt sproape la egalitate...
Altele nu mai stiu...

1.Clipa primului sarut cu el...cel mai neasteptat sarut din viata mea..si cea mai calda imbratisare primita vreodata...

2.Cand hoinaream prin Bucuresti,fara nici o grija,de mana cu un prieten foarte bun care mi-a zis "Ramai si in noaptea asta...ramai cu mine sa coloram orasu-n rosu! Sti foarte bine ca atunci cand vei ajunge acasa vei regreta ca nu ai ramas..." si...nu am ramas...si a avut dreptate...nu voi uita acel moment..nu stiu de ce...mi-a placut ce mi-a zis...mi-a ramas intiparit in minte...

3.Cand eram la verisoara mea anul trecut.dormeam la ea,si ningea de 2 zile incontinuuuuu... deoarece parintii nu ne lasau sa stam afara dupa ora 9...la ora 11 am fugit pe geam...cand stateam cu ea in mijlocul strazii si ne uitam amandoua in gol fara incaltaminte(uitasem sa ne luam cizmele-probleme tehnice le-as putea spune-,dar asta nu ne-a oprit :) ),decat in ciorapi de lana,si o pereche de papuci pe care ii dadeam de la una la alta cand ne inghetau picioarele prea rau...
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

19 Noiembrie, 2006, 09:12:16 p.m.
Răspuns #35

desdemona

pot spune ca traiesc cea mai frumoasa viata.
aceasta viata este compusa din clipele petrecute cu el.sunt perfecte.desprinse din tabloul iubirii perfecte.
restul ce traiesc este un mecanism absurd,care nu isi mai gaseste capatul..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

25 Noiembrie, 2006, 02:32:10 p.m.
Răspuns #36

suflet

1 aprilie 2005 ... o sarutam pe ea  :-*

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

25 Ianuarie, 2007, 10:01:44 a.m.
Răspuns #37

Little Rose

clipa in care am cerut binecuvantarea de a iubi pe cel drag mie. am primit-o. sper insa pretul nu va fi greu de suportat.  :-X
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

25 Ianuarie, 2007, 11:11:00 p.m.
Răspuns #38

Luli

Cea mai frumoasa clipa a mea a durat o vara!O vara de iubire si libertate si splendoare alaturi de cel ce a devenit sotul meu.
Nu am mai regasit niciodata acele clipe magice.Vara lui 2001 cind zeii mi-au zimbit...
Opreste trecera.
Stiu ca unde nu e moarte,nu e nici iubire,si,totusi te rog:opreste, Doamne,ceasornicul cu care ne masori destramarea.

11 Martie, 2007, 11:37:27 a.m.
Răspuns #39

valentina

Sunt multe,copil fiind,adolescenta,si acum la maturitate.Cand am spus DA oficial ,la biserica acel legamant facut unul in fata celuilalt,jurandu-ne iubire eterna.
        Ziua cand m-i s-a confirmat ca sunt insarcinata,prima oara,si de asemenea a doua oara.
        Ora 22.55 intr-o zi de marti 2003-am adus-o pe lume pe micuta Stefania,un ghemotoc nascut la 38 de sapt.,si in anul 2004 in luna iulie chiar pe 25 la orele 01.45,a vazut lumina zilei si micuta Ana.
       Doua miracole,doua flori in gradina sufletului nostru,al celor care le iubim.
       Si mai am doua bucurii,nasterea finutei noastre cgiar in ziua de florii a anului 2005-24 aprilie,si ziua cand am tinut-o la botez in brate,cand i-am cununat in biserica parintii,zile frumoase de neuitat.
      O alta minune Florin Mihai un alt finut nascut tot in aprilie pe 9 -2006 botezul lui si cununia religioasa a parintilor.
     Clipe de neuitat sunt numeroase,nu numai cele placute chiar si cele mai putin placute isi au rostul lor.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

11 Martie, 2007, 03:23:40 p.m.
Răspuns #40

Lady Allia

...Cea mai frumoasă clipă...momentul cel mai emoţionant şi unic din viaţa mea..., a noastră,...a fost ziua de 7 Martie...când am făcut cunoştinţă prima oară cu o făptură mică de 6 cm, cu mânuţe, picioruşe, căpşor, funduleţ...plin de energie şi care ne-a umplut viaţa şi sufletele de fericire şi căldură!!!
 ...Mulţumesc dragul meu...! Mulţumesc Doamne...! Mulţumesc viaţă dragă!

11 Martie, 2007, 04:13:53 p.m.
Răspuns #41

diablo4u

Lady Allia sa iti traiasca si sa fii sanatoasa sa te bucuri de iubire!

Cea mai frumoasa clipa a mea e atunci cand am cunoscut pe cea care.......... urmeaza sa imi fie sotie si "belea pana la moarte" :P
Iar a doua e cea in care a venit sefu` la mine si mi-a spus ca de azi sunt seful compartimentului in care lucram. Adica la  :police: rutiera (SPR Focsani) si de atunci sunt very :) :) :) :)
« Ultima Modificare: 11 Martie, 2007, 06:32:24 p.m. de diablo4u »

11 Martie, 2007, 05:02:54 p.m.
Răspuns #42

Escu

Global Moderator

...Cea mai frumoasă clipă...momentul cel mai emoţionant şi unic din viaţa mea..., a noastră,...a fost ziua de 7 Martie...când am făcut cunoştinţă prima oară cu o făptură mică de 6 cm, cu mânuţe, picioruşe, căpşor, funduleţ...plin de energie şi care ne-a umplut viaţa şi sufletele de fericire şi căldură!!!

felicitari iti zic si eu...totusi am o singura intrebare....la o faptura mica de 6 cm se vad deja manute, picioruse si alte alea?
nu sunt rautacios...doar curios.
sa fii fericita in continuare...
Let's put a smile on that face!

11 Martie, 2007, 10:56:40 p.m.
Răspuns #43

Semiramis

Global Moderator

dacă e ceea ce cred eu...nu pot decât să-ţi zic "să fie într-un ceas bun!!!"
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

12 Martie, 2007, 07:17:47 a.m.
Răspuns #44

Lady Allia

Mulţumim tuturor pentru felicitări şi gânduri... :-* :-* :-*!

Escule...cu toată fericirea îţi răspund...DA:happydance: :happydance: :happydance: :happydance: :bounce: :bounce: :bounce: :cheers: :happydance: :happydance: :happydance: :bounce: :bounce: :bounce:
 Are douăsprezece săptămâni şi de când am făcut cunoştinţă toţi trei nu îmi iese nici mie imaginea din retina privirii şi a sufletului...!!! Şi eu am fost la fel de uimită cum poate o făptură atât de mică să fie deja formată: iată că este! Nu numai că este un omuleţ în toată regula, dar mai se şi mişcă. Când l-am văzut dădea din mânuţe şi ridica din funduleţ ;D ;D ;D...Doamneee...a fost atât de minunat momentul!!!!...Eu nu îl prea simt decât aşa ca pe nişte mici bolboroseli în burtică şi până nu mi-a spus medicul meu, d-na Szidonia...nici nu ştiam că era el... :) :-[ :)...!
 Oricum să ştii că absolut nimic nu se compară cu acel moment...Îmi privesc iubitul cât este de fericit din ziua aceea, cum uneori începe să zâmbească aşa...fără motiv aş zice..., dar el defapt îşi aminteşte clipa în care şi-a văzut copilul!...El l-a văzut primul şi nu voi uita niciodată imaginea de pe chipul şi din ochii lui...!!!  :) Era pur şi simplu...un soare...:strălucea de emoţie, fericire, uimire...şi mă privea când pe mine, când pe el...cu...atâta bucurie încât nu am să pot să ţi-o descriu niciodată, dar...să dea Dumnezeu să cunoşti şi tu când va fi momentul această bucurie la fel...sau dacă se poate chiar să fie mai mare... :-*!