05 Noiembrie, 2025, 10:01:35 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Regrete!!!  (Citit de 14396 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Iunie, 2006, 03:50:00 a.m.
Răspuns #15

Iosif

Regret ... regret am privit prea mult viata cu ochii sufletului si nu cu cei ai mintii , regret ca am iubit sincer si mi-am dat inima cuiva care nu avea intr-adevar nevoie de ea , regret ca m-am incapatanat sa sper intr-o fericire care s-a dovedit a fi imposibila , regret ca mi-am facut atatea planuri pe care nu le-am respectat , regret ca nu m-am gandit mai profund cand am fost nevoita sa fac niste alegeri si am rectionat din impuls fara sa ascult pe nimeni , regret ca uneori ,din egoism , am ranit oameni care au tinut cu adevarat la mine ...

Se pare ca imi citesti gandurile. Cam la fel (gandesc uneori ca) regret si eu.. dar la urma urmei nu regret nimic. Ce a fost a fost, am invatat cate ceva nou si pe viitor am sa ma descurc mai bine.
catty: am trecut si prin asta. A fost frumos cat a fost, asta e, acum sper ca am sa gasesc pe alt cineva care va merita si va stii sa aprecieze.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

22 Iunie, 2006, 06:51:08 p.m.
Răspuns #16

black rose

regret ca inaintez in varsta si ca atunci cand am facut bunicului meu de3 40 de zile el se afla acolo sau ca eu l-am vazut :'(
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

22 Iunie, 2006, 07:48:05 p.m.
Răspuns #17

Empress

Regret ca l-am cunoscut pe fostul meu prieten regret ca am fost ata de buna cu el
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

22 Iunie, 2006, 09:48:33 p.m.
Răspuns #18

B3b3

regret ca am mintit o  persoana importanta ... :'(
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

23 Iunie, 2006, 08:06:52 p.m.
Răspuns #19

furia ingerului

Vizitator
Regret ca nu este prima femeie din viata mea.
Regret ca n-am stat cu mama secunda de secunda sa am mai multe amintiri cu ea.
Regret ca am intrat in scandaluri si i-am provocat tatalui doua preinfarcturi.
Regret tara asta nu mi-a oferit suport pentru ambitiile mele din adolescenta.
Regret ca am fost alcoolic.
Regret ca o femeie m-a facut sa-mi pierd increderea in toate celalate.
Regret ca Dumnezeu stie sa vorbeasca numai in pilde si simboluri, in minuni si icoane, dar nu stie romaneste.
Restul de regrete le pastrez tacute pana voi invata sa scap de cele spuse deja.

24 Iunie, 2006, 02:00:46 a.m.
Răspuns #20

serenity82

eu mai regret ceva, regret ca in ziua in care au dus-o pe bunica la spital nu m-am dus sa o vad desi am simtit ca ar fi pentru ultima data :'( din pacate am avut dreptate pentru ca la spital nu m-au lasat ai mei sa merg iar aici cand au adus-o in sicriu nu am putut intra in camera sa o vad, nici macar la biserica nu am fost  :'( :'( :'( :'( :'( mi-e dor si de ea si de bunicul si regret ca viata mi i-a luat asa repede, as fi avut mare nevoie de ei acum  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

01 Iulie, 2006, 11:44:01 a.m.
Răspuns #21

digitty

Eu nu regret nimic...ce rost mai are? Ce a fost,a fost.timpul nu se mai da inapoi.
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

04 Iulie, 2006, 04:44:46 a.m.
Răspuns #22

Guardian|Angel

Am invatat sa nu traiesc in trecut, si sa ma bucur doar de amintirile frumoase, deci...nu regret nimic, ptr ca nu-mi amintesc de regrete... ;)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

07 Iulie, 2006, 02:06:27 p.m.
Răspuns #23

black rose

vreau sa fiu si eu ca tine guardian angel..te rog invata-ma sa fiu ca tine......sa nu am regrete...sa incerc sa trec peste ele
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

07 Iulie, 2006, 04:26:03 p.m.
Răspuns #24

ONLY DESIRE

regret..ca sunt eu! regret ca nu pot fi altfel! regret ca imi plang de mila fara sa stiu ce altceva as putea face;ca m-am nascut...!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

07 Iulie, 2006, 04:40:58 p.m.
Răspuns #25

Strumfita

Cel mai mare regret al meu : ca exist !!!
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

07 Iulie, 2006, 05:32:52 p.m.
Răspuns #26

fatyma

Sad Angel...nu spune asa ceva.Gandeste-te cata bucurie reprezinti tu pentru cei care te iubesc! Chiar daca nu esti in culmea fericirii acum(te vad foarte pesimista! si nu e bine!) nu uita ca fericirea se dobandeste in timp...Cel putin asa cred eu.Te pup dulce :-*

07 Iulie, 2006, 06:03:23 p.m.
Răspuns #27

Strumfita

Pentru cei care ma iubesc? Sunt putini cei care ma iubesc cu adevarat .. nici macar pe aceia nu stiu unde ii gasesc.. Fericirea? Probabil ca se dobandeste in timp .. dar tot in timp o si pierzi ..
    :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

07 Iulie, 2006, 11:21:04 p.m.
Răspuns #28

denyyy

Eu nu regret nimic.Este atat de pretios timpul incat ma gandesc mereu la prezent.Trecutul, a trecut si nu pot schimba nimic, viitorul nu-l cunosc, asa ca prezentul, adica timpul ma intereseaza cel mai mult.Sunt multumita cu mine, cu cei dragi mie, cu viata mea, cu cei din jurul meu.
    Har Domnului!!! ca-mi da putere sa nu urasc, sa pot trece zambind peste cele urate dupa 5 minute de tavna.

21 Iulie, 2006, 07:29:28 p.m.
Răspuns #29

Alia

Daca as spune ca nu regret nimic as fi ipocrita...
Regret ca nu am avut curajul sa-i spun singurului barbat care mi-a placut vreodata ca sentimentele lui sunt reciproce,
Regret ca nu am puterea macar acum (dupa atatia ani) sa-i accept avansurile, de teama de a nu fi o relatie nereusita
Regret ca mama este bolnava
Regret ca nu ma rog mai mult si merg atat de rar la biserica