In primul rand vreau sa spun tuturor membrilor acestui site ca eu sunt PRO - pentru iubire si ca nu as vrea ca nimeni sa sufere. Ok. catty a avut o relatie de 6 ani. Hai sa spunem ca 2 ani a suferit. Oare nu mai conteaza acei 4 ani in care a fost fericita? De ce raul si suferinta conteaza_ este in prim plan? Nu merita sa-ti faci persoana iubita in toate felurile dupa ce te-ai despartit de ea!
Spun sa ramana o amintire placuta pentru ca ea l-a cunoscut de la 14 ani deci, iubirea din tinerete. Exista in viata mult mai grave motive de a-ti face persoana in toate felurile - PROFITUL - material si spiritual in acelasi timp! Ex: Casatoria - Divortul - Partajul! <<Ramanerea pe drumuri>> nemai punand la socoteala suferiinta! Dar pentru o iubire tinereasca... NU MERITA SA TE TOT CONSUMI ATAT!
Cum sa ma comport? - TIPS - Chestie: Daca nu vrei ca sa suferi, Nu mai iubi! Sunt sigur ca nimeni nu o sa-ti mai distruga visele! Smiley Hai ca am glumit un pic pentru Empress. Scuza-ma daca... am prea deraiat-o. IUBESTE! DAR MAI PUTIN!
Ai grija cata cantitate de sentimente i-i oferi persoanei de langa tine. Daca tu pui mai mult la suflet decat el... Pastreaza EGALUL! Empress: Normal ca si io m-as combina cu alta daca nu o mai iubesc pe cea de langa mine. Si va afla asta singura, CAND MA VA VEDEA CU ALTA! Deci, ... daca cea de langa mine a pus mai mult la inima... SORRY! IUBESTE SI TU MAI PUTIN! De alta data sa stii...
Ce nu-mi place si este adevarat si eu ma incadrez aici, nu ma exclud: >> Ca noi tinerii iubim atunci cand nu trebe! Ne consumam atat de mult in tinerete, daruim la maxim tot ce avem din noi, IAR CAND NE CASATORIM... atunci o dam de bai. Un cuplu pe degeaba impreuna care nu se iubeste din cauza "a prea multe frigeri" in trecut. I-si iubesc copii! Si dupa aia, nici pe acestia dupa ce cresc mari...