Eh, mi-a luat-o inainte si aici

Pai 3 copii, evident

Echipa de fotbal a zis ca nu vrea

Doua fetite si un baiat care sunt programati astfel: eu cu fetele si ea cu baiatul

De asteptat abia astept si desi va mai dura ceva cred ca a avea primul copil, al doilea, al treilea inseamna de fiecare data un motiv extraordinar de a te simti ca barbat implinit, ca sot si mai responsabil inainte iar ca tata si mai mandru de el sau ea. Sunt adeptul convins a-l ideii ca la cat de usor e sa procreezi copii pe atat de dificil este sa fii un parinte responsabil pt. ca nicaieri nu exista o scoala de pregatit parinti si pe umerii dai se aseaza responsabilitatea dezvoltarii sale psihice si fizice ulterioare. Multi sunt in stare sa fie tati dar putini parinti in realul sens al cuvantului. Un copil pe langa un acoperis deasupra capului si un codru de paine pe masa mai are nevoie de o educatie impecabila care sa-l formeze dupa caracterul sau si sa-l puna in valoare dupa aptitudinile sale. Mult prea usor se cresc copii dupa valorile parintilor iar libertatea lor decizionala este ingradita. Spre a fi un om implinit trebuie sa treci prin toate, bune si rele laolalta, pentru ca la final celor 7 ani de acasa sa li se adauge propria ta experienta. Nu se poate una fara cealalta.
Nu stiu daca voi fi un tata bun pentru copiii mei dar stiu sigur ca voi face tot ce-mi sta omeneste in putinta sa le ofer toate conditiile unei afirmari personale pe masura ambitiilor lor in egala masura cu implinirea ca barbat stiindu-mi femeia ce m-a ales ca sot fericita langa tatal copiilor ei.