10 Octombrie, 2025, 08:17:01 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Oare s-a simtit bine?  (Citit de 4790 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Iunie, 2006, 02:36:49 p.m.
Citit de 4790 ori

Wasn`T_Me

Salutare tuturor ... ash avea nevoie de cateva pareri
De curand s-a intamplat pt prima data.... ea virgina eu la fel. M-a rugat sa folosesc prezervativul desii nu prea am fost de acord cu asta insa m-am supus ... a fost f dureros pt ea si am hotarat sa il dau jos asa am crezut ca e mai bine... si spre surprinderea mea a fost mai placut pentru partenera iar durerea insuportabila pe care o simtea din cauza prezervativului nu a mai simtit-o, oare de ce ? Din cate stiu eu la primul cotnact sexual fata sangereaza insa ea a sangerat fffff putin o chestie care iar m-a pus pe ganduri si nu in ultimul rand ash vrea sa stiu daca voi credeti ca s-a simtit bine din mom ce nu a scos acele "sunete " ale placerii. Mi-a zis ca s-a simtit extraordinar dar ma indoiesc .. astetp raspunsuri va multumesc anticipat

21 Iunie, 2006, 02:46:43 p.m.
Răspuns #1

sunshine

Nu toate femeile scot sunete de placere( banuiesc ???) si cred ca nu poate fi chiar extraordinar de prima data. Placerea vine pe parcurs insa tinand cont ca sentimentele ei pentru tine sunt unele deosebite, poti s-o crezi pe cuvant deoarece primul barbat este unic si vreau sa cred ca nici o fata nu ia aceasta hotarare fara sa-l iubeasca pe cel caruia i-a daruit virginitatea.
 Cat priveste sangerarea, nu e obligatoriu, important este ca , totusi , a existat. Asa ca , stai linistit si iubiti-va frumos si sincer.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

21 Iunie, 2006, 02:55:30 p.m.
Răspuns #2

serenity82

dragul meu hai sa le luam pe rand.

Citat
Din cate stiu eu la primul cotnact sexual fata sangereaza insa ea a sangerat fffff putin o chestie care iar m-a pus pe ganduri

sa sti ca nu toate fetele sangereaza prima data. in primul ran exista mai multe tipuri de himen unele sunt elastice si nu se rup de la primul contact, altele se rup de la diferite exercitii sau de la folosirea unui tampon, exista varii motive. indiferent de cat de putin a sangerat nu trebuie sa-ti faci probleme.

apoi

Citat
a fost f dureros pt ea si am hotarat sa il dau jos asa am crezut ca e mai bine... si spre surprinderea mea a fost mai placut pentru partenera iar durerea insuportabila pe care o simtea din cauza prezervativului nu a mai simtit-o, oare de ce ?

in primul rand prima data pentru unele fete poate fi dureros, depinde de pozitia folosita, de cat de elastic e himenul si de cata experienta are baiatul. tinand cont ca voi erati amandoi la inceput probabil ca ati fost si stresati si nu v-ati relaxat destul, un motiv de stres a venit de la faptul ca tu nu voiai sa foloseti prezervativ (ar fi trebuit sa vorbiti despre asta inainte). Dupa nu a mai durut-o pentru ca deja himenul era rupt si normal ca nu a mai fost dureros. intrebarea mea e dupa cum v-ati protejat?

nu in ultimul rand:

Citat
voi credeti ca s-a simtit bine din mom ce nu a scos acele "sunete " ale placerii. Mi-a zis ca s-a simtit extraordinar dar ma indoiesc .. astetp raspunsuri va multumesc anticipat

sa sti ca nu toata lumea se exteriorizeaza, unele fete sunt silentioase desi se simt foarte bine. tu ai putea sa spui mai bine pentru ca exista si alte semne nu numai acele sunete, modul in care te tinea in brate sau modul in care te saruta. sunt multe.

Sfatul meu e sa nu te dezarmezi si sa ai incredere in ea. daca a spus ca a fost ok fi sigur ca asa e, data viitoare ai grija sa vorbiti inainte ca sa va puteti relaxa total si sa dati drumul sentimentelor si va fi mai bine.

te pup bafta si astept raspuns la intrebarea mea  :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

29 Iunie, 2006, 02:04:46 a.m.
Răspuns #3

|ngerMorT

In primul rand: FOLOSITI PREZERVATIV!!!!!!! ....gata, a trebuit sa spun asta! Placerea e mare, dar nu va lasati dusi de val, pentru ca urmarile pot fi mai dureroase!
In al doilea rand...o "prima data" perfecta din toate punctele de vedere e ceva ideal....dar greu de realizat :). Important e ca au fost acolo sentimentele. Ce a fost mai greu a trecut :).

Nu stiu daca e tocmai locul sa discutam probleme sexuale...dar ai cerut sfat si iti ofer. Sunt fete care oricat de excitate ar fi, nu secreta indeajuns lichid de alunecare si din acest motiv contactul sexual paote fi f.neplacut....si asta e valabil mai ales la inceput...Din acest motiv a fost si mai bine fara prezervativ. Dar, prezervativul este obligatoriu! Asa ca puteti folosi un lubrifiant ca sa va simtiti bine amandoi...

Si repet...sentimentele, mangaierile...sunt extrem de importante. Daca astea au fost, fi sigur ca s-a simtit bine!
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

29 Iunie, 2006, 06:27:50 p.m.
Răspuns #4

viulian

Administrator
Despre raspunsul cu sangerarea.. e drept nu e musai sa fie mult.

Eu merg pe presupunerea ca barbatul simte cand femeia e virgina - daca e atent si tandru. Si oricum cel mai bine asa e, si e si mai putin dureros pentru fata. Simti ca e ceva care se opune, dar ma rog, si tu erai la inceput..
Parerea mea e sa o crezi pe cuvant, si sa incerci sa descoperi ce-i face placere. Si daca ii place, nu va stramba din nas cand e sa se mai intample odata.. Va vrea.

01 Iulie, 2006, 08:40:32 p.m.
Răspuns #5

Aledronix

In continuare as spune ca ar trebui sa te mai documentezi in legatura cu anatomia femeilor si a barbatilor(si vreau sa spun din surse serioase,nu din jegurile alea de "reviste pentru tineri".Nu dau nume sa nu primeasca saitul plangeri).
Personal tias recomanda o carte gen Tao al sexologiei,sau poti intreba la o librarie de o carte buna.In cazul in care nu iti place sa citesti(desi iti zic eu ca merita mai mult) poti incerca sa discuti cu parintii tai.In cazul meu nu au avut rezerve si dupa un scurt soc la aflarea vestii au fost de acord sa discute cu mine.Ti-ar putea oferii multe informatii utile.
De asemenea poti lucra impreuna cu partenera ta si pe masura ce mainile/buzele tale se plimba pe corpul ei o poti intreba ce simte si astfel sa va descoperiti zonele mai excitabile.
Ideea de baza este ca trebuie sa te informezi si sa iti perfectionezi tehnica in continuare.Ce a fost mai greu a trecut.Bafta!