05 Noiembrie, 2025, 10:30:48 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: adevar sau provocare???  (Citit de 45392 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Iunie, 2006, 08:57:53 p.m.
Citit de 45392 ori

ONLY DESIRE

va propun sa jucam acest cunoscut joc...online! regulile banuiesc ca le stiti...dar daca totusi cineva nu le cunoaste,am sa le repet eu:
1. cineva intreaba un alt utilizator(trebuie sa specifice numele utilizatorului): adevar sau provocare?
2. utilizatorul vizat va alege: ori adevar,ori o provocare
3.daca utilizatorul vizat alege provocarea...atunci cel care a pus intrebarea ii va da o "pedeapsa"( sa scrie o poezie.o poveste,sa deschida noi topicuri...etc.),daca va alege adevar....ii va pune o intrebare la care acesta trebuie sa raspunda sincer(daca nu e sincer nu mai are nici un farmec jocul..devine monoton)
4. dupa ce utilizatorul vizat raspunde sau indeplineste pedeapsa...poate intreba la randul lui un alt utilizator:"adevar sau provocare"?

ATENTIE: pana cand utilizatorul vizat nu raspunde sau nu executa pedeapsa...nimeni nu poate continua jocul(ar fi de preferat ca cel care intreaba sa-i trimita un mesaj pe privat utilizatorului vizat....pentru ca jocul sa mearga repede).

ce spuneti?incercam? :) ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

22 Iunie, 2006, 09:01:07 p.m.
Răspuns #1

Empress

foarte interesant...si riscant ;))
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

22 Iunie, 2006, 09:02:40 p.m.
Răspuns #2

ONLY DESIRE

pai..sa incepem atunci? cine sparge gheata? ;D ::)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

22 Iunie, 2006, 09:18:04 p.m.
Răspuns #3

sunshine

UUUUUUUUUUUUUU!!!!!!! ;DAbia astept ;)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

22 Iunie, 2006, 09:24:49 p.m.
Răspuns #4

catty

am tot auzit de jocul asta dar nu prea am avut ocazia sa il joc asa ca abea astept sa vad ce iese:)

22 Iunie, 2006, 09:32:22 p.m.
Răspuns #5

ONLY DESIRE

pai daca sunteti atat de incantati...ce-ati spune sa incepem? ;D

22 Iunie, 2006, 09:35:30 p.m.
Răspuns #6

sunshine

go for it!!!!!incepe tu draga mea ;D
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

22 Iunie, 2006, 09:37:19 p.m.
Răspuns #7

ONLY DESIRE

haaaaaaaaa...eram sigura ,ca pe mine cade pacatul!...ehhh....atunci sa incepem!
sunshine draga...adevar sau provocare???/ :) ;D ::) :P......

22 Iunie, 2006, 09:38:21 p.m.
Răspuns #8

sunshine

ADEVAR, bineinteles

22 Iunie, 2006, 09:42:55 p.m.
Răspuns #9

ONLY DESIRE

haaaaa.....e ceva mai dificil!dar sa vedem:

"daca ar trebui sa renunti la cineva...in acest moment,la cine ai renunta?"(urata intrebare,stiu :P)

22 Iunie, 2006, 09:44:24 p.m.
Răspuns #10

sunshine

La omul negru,stiai raspunsul, 8) nu-i asa?

furia ingerului :P : adevar sau provocare?
« Ultima Modificare: 23 Iunie, 2006, 12:15:37 p.m. de sunshine »

22 Iunie, 2006, 09:48:48 p.m.
Răspuns #11

ONLY DESIRE

ahhhh...ai scapat! am uitat sa scriu "persoana draga"! prea usor.....asta e!te mai prind eu! :-* :-*

22 Iunie, 2006, 09:49:37 p.m.
Răspuns #12

furia ingerului

Vizitator
adevar Lili, si apoi scrie-ti Testamentul cu italice...!

22 Iunie, 2006, 09:50:29 p.m.
Răspuns #13

sunshine

Ce nota ai luat la licenta???????? :P meiiiiiii ce credeai ??????

22 Iunie, 2006, 09:52:17 p.m.
Răspuns #14

furia ingerului

Vizitator
 :D ;D :P
Stimabilo, o dau in februarie !!! :D :D :D :D :D :D :D

Pune intrebare femeie care sa incinga spiritele nu cataloagele! 8)