05 Noiembrie, 2025, 09:59:02 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: adevar sau provocare???  (Citit de 45340 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Iunie, 2006, 09:53:31 p.m.
Răspuns #15

sunshine

stimabile da ce ramasesi repetent? nu ai spus pe 14 iunie?( cineva a uitat in ce secol traieste....eh dragostelile astea e de vina ;D
« Ultima Modificare: 22 Iunie, 2006, 09:57:45 p.m. de sunshine »
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

22 Iunie, 2006, 09:59:06 p.m.
Răspuns #16

furia ingerului

Vizitator
Intreaba ma' ca ti-am zis pe mess ca o dau atunci ca am avut multa treaba la firma!
Intreaba-ma mai repede :P

22 Iunie, 2006, 10:04:43 p.m.
Răspuns #17

sunshine

OK!aaaaaaaaaa ???   Cum merge masinuta si spune aici ce marca e :Psi ........promiti ca ma plimbi cu ea( bine...... ::)sa fie si des cu noi)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

22 Iunie, 2006, 10:12:01 p.m.
Răspuns #18

furia ingerului

Vizitator
 :)
Toyota Avensis, 1,8 benzinara 129CP, 16 Valve ;D
Cu des ca fara ea nu calca femeie in masina mea afara de sora-mea :D

22 Iunie, 2006, 10:13:30 p.m.
Răspuns #19

furia ingerului

Vizitator
only u, adevar sau provocare? ;D

22 Iunie, 2006, 10:29:04 p.m.
Răspuns #20

ONLY DESIRE

mamaaaaaaa....cred ca am dat de belea!orice as alege...nu-i de bine!
provocare...sa fiu prima! ;D
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

22 Iunie, 2006, 10:35:37 p.m.
Răspuns #21

furia ingerului

Vizitator
Vei avea dificila(cred/sper!) sa-ti dai cu parerea care este cea mai "buna partita" masculina de pe forum  ;D ;D ;D

Bafta...la Iadul din fata ta! 8)

22 Iunie, 2006, 10:38:16 p.m.
Răspuns #22

ONLY DESIRE

nuuuu...asta e un "adevar" mai degraba!chiar daca ai formulat altfel! mai incearca! regula e regula!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

22 Iunie, 2006, 10:39:33 p.m.
Răspuns #23

furia ingerului

Vizitator
Te-am provocat la o...afirmatie!
Pedeapsa ta este un raspuns!
Da-l! ;D

22 Iunie, 2006, 10:40:04 p.m.
Răspuns #24

Semiramis

Global Moderator
îmi face şi mie cineva un rezumat? ca am muncit până acum şi sunt tare obosita...pls
 ;D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

22 Iunie, 2006, 10:43:23 p.m.
Răspuns #25

ONLY DESIRE

pai rezumatul e la inceputul topicului ;D ;) :P
ufff...nu te lasi! vrei sa te apreciez !
pai.....sincer, doar pe tine te cunosc! asa ca tu ai fi!(sis' sa nu ma bati.....e un adevar inocent)

22 Iunie, 2006, 10:46:00 p.m.
Răspuns #26

ONLY DESIRE

sa vedem ..sa vedem....
Domnisoara Des......."adevar sau provocare"?

22 Iunie, 2006, 10:49:29 p.m.
Răspuns #27

desdemona

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

23 Iunie, 2006, 03:50:36 a.m.
Răspuns #28

ONLY DESIRE

adevar...adevar! ehhh surioara...sa faci bine sa raspunzi la urmatoarea intrebare:

"peste ce anume nu poti trece cu vederea intr-o relatie? ce nu-i poti ierta partenerului?" :)

23 Iunie, 2006, 10:55:58 a.m.
Răspuns #29

desdemona

ha...aviz amatorilor..a fi tradata..asta nu pot ierta in niciun fel de relatie.

semiramis adevar sau provocare?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului