05 Noiembrie, 2025, 10:03:31 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: adevar sau provocare???  (Citit de 45357 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Iulie, 2006, 08:43:04 p.m.
Răspuns #45

ONLY DESIRE

mie acea impresie mi-au lasat-o acei ochi!banuiesc ai cui sunt...dar am incercat sa fiu obiectiva!...

bun!acum e randul meu:  anuta....alege:adevar sau provocare? ;D
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

31 Iulie, 2006, 09:06:46 p.m.
Răspuns #46

anushca

Vizitator
 :D ambele. glumesc.
poti da cu zarul. dar vezi ce-ti doresti ;)

31 Iulie, 2006, 09:09:08 p.m.
Răspuns #47

serenity82

sincer si mie tot tristete imi insipira. nu ai ales bine poza  ;)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

31 Iulie, 2006, 09:20:33 p.m.
Răspuns #48

charlie

stiu ca nu am ales prea bine... dar tu le-ai vazut si pe celelalte...

asta se numeste activitate, nu ce era pana acum:
20 Guests, 15 Users (1 Hidden)
Users active in past 60 minutes:
|ngerMorT, Adina, valyusck, serenity82, furia ingerului, anuta, adrian01, viulian, desdemona, GeoSteph, catty, ONLY U, lovergirl, curtezanu

si asta e doar adevar.
You believe but what you see
You receive but what you give

31 Iulie, 2006, 09:22:28 p.m.
Răspuns #49

serenity82

Asteptam intrebarea sau provocarea pentru anuta
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

31 Iulie, 2006, 09:36:47 p.m.
Răspuns #50

serenity82

mei eu am zis in poza aia nu in celelalte. tu sti care a fost parerea mea generala ca doar am vazut destule si daca am zis ca e o alegere nu tocmai buna era tocmai pentru ca in celelalte se vede fericirea in ochii. aici sti ca era si obosita  ;) deci revin e cazul acestei poze  :)

31 Iulie, 2006, 09:37:39 p.m.
Răspuns #51

charlie

mea culpa... scuze domnisoara... Iuliana.
You believe but what you see
You receive but what you give

31 Iulie, 2006, 09:41:01 p.m.
Răspuns #52

sunshine

off topic: mai lasati ochii aia sa-i vada tot omul , unii sunt mai batrani si se misca mai greu , va rog frumos , putina indulgenta, multumesc ::)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

31 Iulie, 2006, 09:42:07 p.m.
Răspuns #53

desdemona

am vazut si eu poza...se vedea o oboseala,dar si un zambet...nu am vrut sa ma pronunt ca nu eram sigura..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

31 Iulie, 2006, 09:48:31 p.m.
Răspuns #54

serenity82

gata cu poza si e OCTAVIA nu Iuli, mai ales Iuli puteai sa zici macar Iuliana >:(

01 August, 2006, 01:37:03 a.m.
Răspuns #55

ONLY DESIRE

anuta..regula e regula! daca puteam alegeam eu de la inceput! :)..e alegerea ta! sa ti-o faci cu mana ta macar! ;D :P.
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

01 August, 2006, 08:52:40 a.m.
Răspuns #56

anushca

Vizitator
 :D atunci raspund... provocarii

01 August, 2006, 11:44:02 a.m.
Răspuns #57

ONLY DESIRE

he he...ce-mi plac provocarile! :D
am sa te provoc scumpa mea sa continui urmatorul paragraf,cu cel putin inca 50 de cuvinte! ;) :)

"Mai devreme sau mai tarziu invatam teoria stancii.sau cum sa ramai neclintit dupa toate furtunile;cum sa privesti cu detasare si cum sa tragi singur concluziile;sa-ti pese din ce in ce mai putin de lucrurile marunte si sa contezi din ce in ce mai mult doar pe puterile tale.depinde de noi sa devenim atat de intelepti incat nimic sa nu ne mai poata clinti.stiu,teoria se invata prima.dar odara intelese,aceste lucruri,e imposibil sa nu fim mai puternici chiar de azi....."
succes!!! :-*

01 August, 2006, 11:48:26 a.m.
Răspuns #58

ONLY DESIRE

era sa uit.....sa-ti pui si o nota!  ;)

01 August, 2006, 01:40:39 p.m.
Răspuns #59

anushca

Vizitator
 :D 10 intai am sa pun daca imi iese. ptr incurajare si...din modestie ;)