05 Noiembrie, 2025, 10:33:09 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: adevar sau provocare???  (Citit de 45406 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 August, 2006, 02:36:49 p.m.
Răspuns #60

ONLY DESIRE

pfoai...de 10 sa fie! ;D :P ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

01 August, 2006, 07:48:56 p.m.
Răspuns #61

anushca

Vizitator
"Mai devreme sau mai tarziu invatam teoria stancii.sau cum sa ramai neclintit dupa toate furtunile;cum sa privesti cu detasare si cum sa tragi singur concluziile;sa-ti pese din ce in ce mai putin de lucrurile marunte si sa contezi din ce in ce mai mult doar pe puterile tale.depinde de noi sa devenim atat de intelepti incat nimic sa nu ne mai poata clinti.stiu,teoria se invata prima.dar odara intelese,aceste lucruri,e imposibil sa nu fim mai puternici chiar de azi....."

Ramane problema practica de a te rezuma ca om intr-o teorie ce-i drept profunda si, sa-i zicem, universala in asa fel incat sa te pastrezi ca fiinta vie
Cum se face asta? In ceea ce ma priveste imi este si mi-a fost totdeauna imposibil sa sustin o elaborare teoretica fara sa am un exemplu concret in minte. Oameni concreti, in carne, oase si gand, care suporta "fracturi" la nivelul propriilor existente. Oameni ca mine, ca tine care au fost la un moment dat in impas dar care azi zambesc ceva mai increzatori.
Teoria se invata prima dar vointa este totul.

Minerva
« Ultima Modificare: 01 August, 2006, 07:55:35 p.m. de anuta »

01 August, 2006, 08:16:14 p.m.
Răspuns #62

ONLY DESIRE

10 sa fie.....si e randul tau sa intrebi pe cineva! ;D
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

01 August, 2006, 09:33:47 p.m.
Răspuns #63

anushca

Vizitator
 ::) pot ceda "randul" meu? nu pot momentan sa ma hotarasc la cineva :-[

03 August, 2006, 12:13:43 p.m.
Răspuns #64

serenity82

gata ne-am blocat? incepuse sa-mi placa jocul asta  :P
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

03 August, 2006, 06:03:43 p.m.
Răspuns #65

desdemona

anuta a plecat...nu s eva intoarce prea curand.
serenity te provoc!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

03 August, 2006, 08:11:43 p.m.
Răspuns #66

serenity82

Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

04 August, 2006, 09:03:46 p.m.
Răspuns #67

charlie

* vad ca ai de asteptat...
You believe but what you see
You receive but what you give

04 August, 2006, 09:07:20 p.m.
Răspuns #68

serenity82

da vad ca am de asteptat ;)

04 August, 2006, 09:28:32 p.m.
Răspuns #69

desdemona

imi cer scuze de intarziere.

da timpul inapoi.unde te opresti?ce vrei sa schimbi?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

04 August, 2006, 09:48:50 p.m.
Răspuns #70

serenity82

Daca as putea l-as da pana pe data de 4 Iulie. Ce as vrea sa schimb e simplu m-as opri din a-l pierde pe cel drag. Daca nu as fi gresit atunci acum l-as avea langa mine si as fi fericita, nu ar mai trebui sa sufar  :'(

Charlie adevar sau provocare?

04 August, 2006, 09:56:11 p.m.
Răspuns #71

charlie

de provocare am avut deja parte.

04 August, 2006, 09:58:01 p.m.
Răspuns #72

serenity82

deci sa inteleg ca alegi adevar?

04 August, 2006, 10:18:58 p.m.
Răspuns #73

serenity82

ok bun adevar. e simplu vreau sa te gandesti bine si sa-mi spui din toate personajele povestilor pe care le sti care ti-ar fi placut sa fii si de ce. Vreau sa-mi zici povestea, personajul si motivul  :P

04 August, 2006, 10:36:08 p.m.
Răspuns #74

charlie

cel mai bun raspuns: nici unul.

de ce ? alea sunt personaje de poveste create din mintea unor oameni capabili de scrieri bune. eu nu.