12 Octombrie, 2025, 02:37:28 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: adevar sau provocare???  (Citit de 42761 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 August, 2006, 09:49:02 p.m.
Răspuns #105

serenity82

Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

16 August, 2006, 08:30:51 p.m.
Răspuns #106

ONLY DESIRE

eee....lovegirl nu vrei sa intrebi pe nimeni? ??? :P
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

19 August, 2006, 02:10:05 p.m.
Răspuns #107

serenity82

se pare ca nu vrea deci cine ii ia locul?
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

19 August, 2006, 03:17:56 p.m.
Răspuns #108

Miss M.

Scuze copii da' nu prea am idei ... Hai sa vedem ! SUNSHINE esti invitata mea ! Adevar sau provocare ??
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

23 August, 2006, 02:52:56 p.m.
Răspuns #109

serenity82

curaj sunshine asteptam alegerea ta ;D

23 August, 2006, 03:58:34 p.m.
Răspuns #110

sunshine

uuuuuuu, scuze, scuze......nu am vazut ;D
   ADEVAR!!!!!!! :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

23 August, 2006, 07:56:44 p.m.
Răspuns #111

catty

din pacate din cate stiu eu mada nu mai are net  :'( asa ca nu stiu cat va dura pana va putea raspunde

23 August, 2006, 08:32:14 p.m.
Răspuns #112

sunshine

sa puna altcineva intrebarea pt mine
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

25 August, 2006, 08:37:32 p.m.
Răspuns #113

Miss M.

Heyy stai ca va prind din urma ! Intr-adevar calculatorul meu a fost bolnav vreo 2 saptamani dar nu scapti de mine asa usor !! I'M BACK so ... intrebare pt. Sunshine :

Scuzati va rog ca ma amestec in intimitatea domniei vostre dar citind candva anumite posturi de pe aici am ramas cu ideea ca intre tine si un anume domn "mai crocant" ,sa zicem asa, exista anumite puncte comune (sa zicem asa ...) Hmm , tu ce zici ? E adevarat ? ... sau doar am interpretat eu gresit ?

Cu speranta ca nu-s prea indiscreta astept raspuns . Pupici pentru toti si scuze de intarziere !
« Ultima Modificare: 25 August, 2006, 08:47:07 p.m. de lovergirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

25 August, 2006, 11:30:33 p.m.
Răspuns #114

sunshine

NUUUUUUU :DDomnul crocant imi asigura doar tineretea.......era intr-un topic" despre sarut "o parere: un sarut de dimineata intinereste .Eu, ma plangeam pe acolo ca as imbatrani prea repede din lipsa acestui obicei iar d-ul  .....crocant si receptiv, s-a oferit sa -mi asigure virtual doza de tinerete( ce ziceti , a reusit?) :-* ::)

Ia sa vad pe cine sa aleg.....hmmmmm....greu.....Joey ;D  ADEVAR sau PROVOVARE? :P
« Ultima Modificare: 25 August, 2006, 11:32:38 p.m. de sunshine »

27 August, 2006, 01:14:11 p.m.
Răspuns #115

Iosif

Adevar mancati-asi! :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

27 August, 2006, 01:15:56 p.m.
Răspuns #116

sunshine

CAND?CAND?CE?
  SO....CARE ESTE TREABA CARE ESTE CU MENTA SI CU FRISCA???? E CUMVA CE BANUIESC EU? ;DSTII MATALE CE :P

27 August, 2006, 01:19:28 p.m.
Răspuns #117

Iosif

Ah, Cretulina DeMenta, care acum este DeFrisca este o foarte buna prietena a mea. Shhh! Ajunge, ce e mult strica, nu mai zic nimic, am raspuns deja! :P
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

27 August, 2006, 01:21:01 p.m.
Răspuns #118

sunshine

manca-ti-as ai uitat intrebarea ::)

30 Octombrie, 2006, 04:38:07 p.m.
Răspuns #119

ONLY DESIRE

intr-adevar Joey:ai uitat sa provoci pe cineva........si asa s-a intrerupt si jocul,care cu putin efort din partea noastra ar putea deveni interesant. ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."