1. Este brunet cu ochii negri,are parul lung si moale,este micut si firav. Atunci cand il vad in fata mea imi pare un inger cu zambet dragalas si dinti de iepuras.Are maini fine,pielea ca de bebelas si,si privirea patrunzatoare ,de-ti misca inima din loc .
2.Sa aiba grija de mine, de noi ,de iubirea noastra, de fericire.Se ocupa cu visatul, cu hoinaritul pe cararile amintirilor ,pe cararile viitorului .Ii mai place sa faca planuri (in timpul ce-i mai ramane liber) pentru noi.
3.Calitati are multe.Toata lumea il iubeste,dar nimeni mai mult ca mine .E talentat !imi canta in seri tarzi la chitara si uneori mai imi sopteste si cate-un vers din melodiile mele preferate.
4.Nu.defectele pe care le vad eu sunt insignifiante.Ce sa spun!? ah! nu e chiar un defect ,e ceva ce ma amuza si ma uneori ma face sa ma rastesc in gluma la el ,amenintandu-l ca il spun la mama lui

. Se intampla ca lasa toate usile deschise,dar absolut fiece usa :de la casa,de la camere,de la dulapuri ,sertarele .Hm! Sper ca macar usa inimii lui a inchis-o acum ca am intrat eu

.
5.ll iubesc pentru ca este el,cel mai scump cadou pe care l-am primit de la viata.