10 Octombrie, 2025, 11:54:10 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Descrieti persoana iubita!  (Citit de 13406 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Noiembrie, 2006, 08:53:24 p.m.
Răspuns #15

pokemon

Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

30 Noiembrie, 2006, 09:21:25 a.m.
Răspuns #16

black rose

in cateva cuvinte..."visul meu din zori de zi"....
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

30 Decembrie, 2006, 09:03:15 p.m.
Răspuns #17

Alia

1.Aspect fizic= inalt, genul atletic(doar a facut arte martiale), frumos(si nu este doar parerea mea), ochi negri si enigmatici...precum adancurile marii, fascinanti si in acelasi timp tandrii
2. Ocupatie = sa spunem doar ca lucram in acelasi domeniu....i se potriveste perfect ceea ce face
3.Calitati= frumos, inteligent,perseverent, diplomat, mult bun simt, manierat si o inima mare cat China, lista ar putea continua, dar....
4. Defecte= orice om are...dar eu il iubesc cu defectele lui...nu sunt majore, puse in balanta sunt infinit mai putine decat calitatile
5.Daca tot este momentul sinceritatii....cred ca a fost dragoste la prima vedere, dar mi-au trebuit multi ani sa o recunosc, iar in timp ne-a unit si mai mult punctele ce le aveam in comun (ingrozitor de multe). Da este genul meu de barbat, categoric.