12 Octombrie, 2025, 11:53:42 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La multi ani Empress!!  (Citit de 10962 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Iunie, 2006, 08:08:07 a.m.
Citit de 10962 ori

catty

La multi ani draga mea!!! Iti doresc ca acest an sa aduca multe raze de soare pe chipul tau, multe zambete pe buzele tale, multa dragoste in sufletul tau, si multa intelepciune in mintea ta!!! Sa fi fericita!!!

23 Iunie, 2006, 08:31:38 a.m.
Răspuns #1

sunshine

LA MULTI ANI, IUBITA!!!!!!!!!!!!!Sa te bucuri de viata , sa iubesti , sa fii iubita cum nimeni nu a fost, sa ramai aceeasi fata puternica si hotarata!!!!!!! :-* :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

23 Iunie, 2006, 09:25:23 a.m.
Răspuns #2

Strumfita

La multi ani ...!!! Sa fi fericita .. sa iubesti .. si sa fi iubita.. mereu!!!!  :D
     :-* :-* :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

23 Iunie, 2006, 12:21:36 p.m.
Răspuns #3

fatyma

La Multi Ani frumosi care sa iti indelineasca toate visele!!! Si sa ai parte de multe, multe bucurii,fericire si iubire! :-*

23 Iunie, 2006, 01:42:17 p.m.
Răspuns #4

desdemona

sa ai parte de razele soarelui in fiecare zi,sa ai parte de dragostea celor dragi clipa de clipa,sa ai parte de implinire si liniste toata viata!
Ai grija de tine si de cei pe care ii iubesti!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

23 Iunie, 2006, 02:23:07 p.m.
Răspuns #5

littlerose

Vizitator
LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIII!

un pupic dulce pleaca spre tine!

23 Iunie, 2006, 03:55:45 p.m.
Răspuns #6

Empress

va multumesc mult prieteni nu ma asteptam chiar ca acesta este un cadou frumos :*
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

23 Iunie, 2006, 04:24:58 p.m.
Răspuns #7

Evangeline

Sa ai parte de noroc pe orice plan  ;) In rest sa ai grija de tine si sa nu te lasi calcata in picioare de nimeni...sa lupti mereu pentru ceea ce-ti doresti cu adevarat :-*

LA MULTI ANI!

Te pup dulce :-* :-* :-*
Never, never quit!

23 Iunie, 2006, 05:55:06 p.m.
Răspuns #8

ONLY DESIRE

la multi ani Empress! sa ai parte de toata fericirea din lume,sa fii iubita si sa iubesti! :-* :-* :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

23 Iunie, 2006, 07:40:05 p.m.
Răspuns #9

Lorelei

Multi, frumosi si plini de lumina!  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

24 Iunie, 2006, 05:16:28 p.m.
Răspuns #10

black rose

un calduros la multi ani!!!...impreuna cu un pupic pe ce zboara spre tine pe mireasma unui trandafir....asteptam sa dai de baut ;D
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!