10 Octombrie, 2025, 08:01:12 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: O intrebare ...  (Citit de 8058 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Iunie, 2006, 10:19:39 a.m.
Citit de 8058 ori

Strumfita

Ce va face sa zambiti si va ridica in picioare instantaneu ? Ce va tine pe linia de plutire? ;D

daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

23 Iunie, 2006, 11:09:47 a.m.
Răspuns #1

littlerose

Vizitator
credinta in dumnezeu!!

de asemenea, ma automotivez, cant si vorbesc cu mine.

23 Iunie, 2006, 05:03:38 p.m.
Răspuns #2

serenity82

faptul ca am niste teluri pentru care lupt si nu conteaza cat de des cad sunt sigura ca la un moment dat imi voi indeplini visele si atunci voi fi cel mai fericit om ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

24 Iunie, 2006, 12:53:41 a.m.
Răspuns #3

viulian

Administrator
Eu sunt ceva mai pragmatic - ce ma tine pe linia de plutire este un venit constant si micile agresivitati la volan - care ma ajuta sa ma descarc de nervi :)

Si atunci e loc de toate.. de contemplare, de iubire, de relaxare..

26 Iunie, 2006, 08:29:10 p.m.
Răspuns #4

ONLY DESIRE

zambetul unui copil...indiscutabil! ;D
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

26 Iunie, 2006, 08:33:18 p.m.
Răspuns #5

Empress

familia mea...este cel mai important lucru ,ea ma tzine pe linia de plutire si cand ma scufund ea ma ajuta sa revin la suprafata
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

13 August, 2006, 11:45:11 a.m.
Răspuns #6

B3b3

??? muzica muzica muzica... \ : d /
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

13 August, 2006, 09:24:06 p.m.
Răspuns #7

catty

familia...mai exact parinti mei care mi-au fost intotdeauna alaturi si prieteni care ma asculta si ma sustin.
ei ma ajuta sa rezist in orice situatie...ei ma ajuta sa iau deciziile importante....pt ei lupt si fac tot posibilul sa nu ii dezamagesc:)

04 Septembrie, 2006, 03:30:07 p.m.
Răspuns #8

pokemon

Ce ma tine pe linia de plutire?Poate o sa va sune cam aiurea...dar iubitul meu e cel care face asta....fara sa stie...prin dragostea pe care mi o poarta...prin atentia si afectiunea cu care ma inconjoara...
Pt el lupt...si pt el sunt puternica....ca sa il pot ajuta...Este un cerc vicios...luptam fiecare cu problemele si cu cei care ne inconjoara...eu pt el...si el pt mine... :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

12 Septembrie, 2006, 12:25:55 p.m.
Răspuns #9

Bliss

Oamenii. Atunci cand ii am in jur. Sunt cam rari, e adevarat, dar intotdeauna ma bucura prezenta unui OM langa mine. Sa mai descopar un om...asta ma face sa merg mai departe.
Speranta vede invizibilul, simte intangibilul si implineste imposibilul.    Charles Caleb Colton

30 Septembrie, 2006, 01:49:56 a.m.
Răspuns #10

ExIgEnTaa

sora'mea,muzica...muzica:)
You think love is to pray..but..i'm sorry...I Don't pray that way...

15 Decembrie, 2006, 08:59:12 p.m.
Răspuns #11

Fallen_angel

Sunt doua lucruri care ma aduc la linia de plutire si care imi dau aripi...visele si amintirile.Imi place sa ma pierd in amintiri , iar visele imi dau puterea de a merge mai departe si speranta ca nu totul e pierdut. Multi din nou prefera sa traiasca trecutul sau viitorul cand prezentul nu e prea dulce.

15 Decembrie, 2006, 09:03:36 p.m.
Răspuns #12

pokemon

prezentul este mai usor de trait...atunci cand avem amintiri frumoase si vise indraznete  ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

16 Decembrie, 2006, 12:14:52 p.m.
Răspuns #13

burn_2_hell

muzica ..am multe melodii de suflet sa zic asa..care ma ajuta..am melodii pentru toate starile pe care le am... ::)...si iubirea pentru El... :)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

16 Decembrie, 2006, 03:31:46 p.m.
Răspuns #14

desdemona

singurul lucru care ma ridica este faptul ca ma iubeste,ca este al meu si doar pentru mine toata viata.ca l-am gasit si ca voi petrece toata viata cu iubitul meu drag..
atat.
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului