Pentru cei care dau bacul: la invatat cu voi! Suportul nostru nu va va fi de vre-un folos real.

Si.. inainte sa te lauzi ca ai luat bacul, mai gandeste-te cum l-ai luat! Invatati fratilor! Doar invatand veti reusii in viata!
In rest, cine are nevoie de sustinere nu are decat sa se exprime si `om vedea noi cum facem.

va propun sa va marturisti perioadele in care gandurile bune si pozitive v-ar fi de mare ajutor.
Cred ca in cele mai multe cazuri, atunci cand treci printr-un impas existential, este de un real ajutor sa vorbesti cu cineva care poate analiza rational si obiectiv problema.
Cu aproximativ 8-9 luni in urma am trecut printr-o situatie extrem de complicata pentru mine. Ma despartisem de cineva pe cine iubeam extrem de mult. Am ramas cu un gol imens in suflet si cu o gramada de intrebari. Problema nu s-a rezolvat cum as fi vrut eu atunci (impacandu-ne) pentru ca s-a intamplat ce trebuia sa se intample, dar m-am bucurat foarte mult sa primesc sprijin moral. Vreau sa multumesc pe aceasta cale Nicoletei (Lorelei) care mi-a fost alaturi in acea perioada si sper ca nu s-a suparat ca am asezat (si) pe umarul ei acea problema.
Am inceput acest mesaj mai in gluma, dar trecand la lucruri serioase va spun sincer ca daca aveti vre-o problema, oricat de grava ar fi (Pentru unii este grav ca a pierdut Olanda in fata Portugaliei) puteti venii si scrie pe acest site. Cu sigurata se va gasi cineva care sa va ajute, daca nu cu alt ceva macar cu un gand bun. Indrazniti.