10 Octombrie, 2025, 05:51:49 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: sustineti-i pe cei care au nevoie!  (Citit de 6406 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Iulie, 2006, 12:30:47 a.m.
Răspuns #15

Marcat pentru stergere...

Doamne fereste! Numai prin accident poti ramane fara amintiri! Tu propriu nu ti le poti sterge! Stergi amintirile, te stergi pe tine insuti! Nu mai esti tu. Esti nimeni! Pare de domeniul ozn-urilor sa-ti poti sterge amintirile. Fii mai explicit...

29 Iulie, 2006, 09:16:44 a.m.
Răspuns #16

charlie

cat de explicit sa fiu? cred ce e destul de clar.

oricum, de mine nu e vorba. unul dintre lucrurile la care nu o sa renunt niciodata, este reprezentat de amintiri.

asta e intrebarea mea... daca sunteti in stare sa renuntati la amintiri. fie ca vreti voi, fie ca va spune altcineva.
You believe but what you see
You receive but what you give

29 Iulie, 2006, 04:27:29 p.m.
Răspuns #17

Alia

Sunt amintiri si amintiri....Raspuns: Nu pot renunta la amintiri, desi pe unele as dori sa le scot din minte..
Prin puterea intelectului am reusit sa inchid intr-o zona a creierului anumite amintiri, dar ele exista si...din nefericire pentru mine isi produc efectele...

22 August, 2006, 04:22:03 p.m.
Răspuns #18

Little Rose

un gand bun!
o vorba buna!
un zambet!

va multumesc pentru toate. stiu ca le voi primi. le-am si primit, dar vreau sa ma asigur ca sunt de la voi.
nesiguranta ma infioara, adevarul nu mai e adevar, suferinta nu stiu daca e sufertina.
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

19 Septembrie, 2006, 10:29:54 p.m.
Răspuns #19

pokemon

Nuuu..nu as vrea sa renunt la amintiri...pt ca datorita lor sunt ceea ce sunt astazi...datorite experientelor trecute...si datorita acelor amintiri..in mare parte neplacute  :-\ ....dar asa e viata...
Acum ma bucur de ceea ce traiesc ...si incerc sa nu mai sufar pt amintiri...incerc sa le fac sa para cat mai placute..chiar daca...nu stiu ce poate exista frumos in ele...
 :-* :-* :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

20 Septembrie, 2006, 12:44:36 a.m.
Răspuns #20

George Ene

Aminitirile? Nimic mai fascinant!
Amintirile sunt ancorele noastre în trecut, cele ce ne ţin înlănţuiţi de propria-ne fericire.
"Trecutul înseamnă tinereţe, iar tinereţea înseamnă fericire" cum prea-bine spunea conu Alecu Russo.
...E-adevărat că decepţiile din dragoste sunt amare, dar, atenţie, când, peste ani, le veţi privi critic, veţi constata că veţi fi îngăduitori şi mai ales nostalgici cu aceste clipe dulci, de entuziasm-bine-temperat, încât veţi dori să le repetaţi, dar, Doamne, asta nu se va mai putea...
E cantu dinoscitur avis