12 Octombrie, 2025, 09:27:21 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: la multi ani scumpica mea Kytty 17  (Citit de 8779 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Iunie, 2006, 07:53:39 a.m.
Citit de 8779 ori

sunshine

LA MULTI ANI, scumpica mea prietena, sa-ti fie viata plina de iubire, sa ramai acceasi floare gingasa si catifelata, iti multumesc pentru aparitia ta in viata mea , e sti micuta la ani dar matura la suflet, nimeni nu va fi suficient de bun sa  te iubeasca asa cum meriti insa stiu ca inima ta va ramane aceesi pentru totdeauna.LA MULTI ANI KYTTY (19 ;D) :-* :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

27 Iunie, 2006, 10:16:45 a.m.
Răspuns #1

Iosif

Da` chiar asa! La Multi Ani si multa sanatate si din partea mea!

P.S. Ma chemi si pe mine daca ai tort cu fructe? :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

27 Iunie, 2006, 10:20:25 a.m.
Răspuns #2

ONLY DESIRE

la multi ani draga noastra! sa nu ne uiti...si sa ne pastrezi niste tort! :-* :-* :-* :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

27 Iunie, 2006, 11:36:33 a.m.
Răspuns #3

serenity82

La multi ani si apropo eu nu vreau sa-mi pastrezi tort ci sa-mi trimiti iti dau adresa  ;D iti doresc sa ai parte de tot ce ai visat  :-* pup
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

27 Iunie, 2006, 12:34:16 p.m.
Răspuns #4

Lorelei

Printesa Katterina, sa fii iubita si fericita! Si sa mai treci pe la castel din cand in cand  ;)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

27 Iunie, 2006, 02:39:09 p.m.
Răspuns #5

Empress

La multi ani! iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele,sa fii sanatoasa si fericita  :-* :-* :P
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

29 Iunie, 2006, 04:26:58 p.m.
Răspuns #6

Evangeline

Va multumesc din suflet pentru urari :-*
Am pastrat tort pentru toti si din fericire (pentru Joey) e cu fructe ;D
Imi pare rau ca am lipsit cam mult (mai ales de la castel :'() dar promit ca nu o sa va uit :-*
Va multumesc inca o data si fie ca sufletul meu sa fie mereu asa deosebit cum il consideri tu draga sunshine :)

:-*
Never, never quit!