11 Octombrie, 2025, 02:29:14 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: NU VREAU SA INTELEG!!!  (Citit de 10083 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Mai, 2005, 10:45:44 a.m.
Răspuns #15

L.bayron

Vizitator
"Ce poate sa faca ea? Cum sa impace si capra si varza? Cum sa isi traiasca viata si sa faca si parinti fericiti?
Eu, am multe colege care au astfel de probleme! le inteleg, dar nu le 'ajut'."

pai hai ca le ajut eu
1) daca sunt dragute si destepte sa vina sa ma ceara de barbat si poate au noroc ;D
2) ca sa impaci si capra si varza trebuie sa cunosti 2 limbi
3)dac la varianta 1 au noroc la asemenea ginere parinti le vor fi pe deplin fericiti si vor trai pana la adanci batraneti ;)
 sunt fericit ca pot safac ceva bun pentru omenire  ;D

31 Mai, 2005, 11:48:24 a.m.
Răspuns #16

Guardian|Angel

Dar tu nu te gandesti ca te vor minti si pe tine???oooff...tot eu trebuie sa iti deschid ochisorii aia frumosi....vrei sa fii ginerele alor mei?apropo.... :Pdar vezi ca nu mai am nici o sora....
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

16 Iulie, 2005, 03:27:05 p.m.
Răspuns #17

ovidiu

"Pentru a avea sprijinul unei persoane,afla-i cele mai ascunse dorinte si da-i de inteles ca poti sa-l ajuti sa si le indeplineasca. Asa vei avea un sclav" [Lenin]. Pentru o persoana ambitioasa denaturarea sau jumatatile de adevar sunt cateodata singurele "arme" pe care le are impotriva concurenti. In jurnalistica orice informatie se verifica din trei surse. Daca oponentul tau[in dragoste sau afaceri] nu verifica orice afirmatie care il afecteaza direct atunci e un... naiv dulce iar viata adora sa inghita de vii asemenea dulciri. Concluzie:............
« Ultima Modificare: 07 August, 2005, 12:16:11 p.m. de viulian »

16 Iulie, 2005, 07:05:24 p.m.
Răspuns #18

DIANA

Vizitator
Nu inteleg: ce inseamna "oponent in dragoste sau afaceri"? Sa fie in ambele cazuri vorba de dusmanul tau? Nu prea are sens! Revino cu explicatii! :)

25 Iulie, 2005, 03:31:49 p.m.
Răspuns #19

ovidiu

Nu vreau sa intelegi!!! Offff... "oponent in dragoste sau afaceri" este acel obstacol care se interpune intre tine si obiectul[persoana] care te intereseaza. Dupa Voltaire lumea sa imparte in :"eu si restul omenirii". Ok? Nu ma consider un egocentrist pesimist dar viata mi-a aratat ca este deosebit de imprudent sa ai incredere in cineva. Deci zambeste si gandeste...
« Ultima Modificare: 07 August, 2005, 12:11:18 p.m. de viulian »