10 Octombrie, 2025, 11:38:03 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Telecomanda pentru barbati  (Citit de 19038 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Iunie, 2006, 12:59:57 a.m.
Citit de 19038 ori

Iosif

Telecomanda pentru barbati
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

30 Iunie, 2006, 02:04:29 a.m.
Răspuns #1

|ngerMorT

Sincer iti spun ca ar fi groaznic sa existe astfel de ustensile...eu una nu as folosi asa ceva. Un barbat care sa faca numai ce zic eu...oribil gand. Nu, mai bine cu defectele lor cu tot, decat sa fie niste robotei teleghidati. Am dreptate, fetelor?
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

30 Iunie, 2006, 02:29:27 a.m.
Răspuns #2

Iosif

Eh, de ce crezi ca am postat in "Zona veselă"? :) ..desi sunt si fete si baieti care aprofundeaza arta manipularii... :(
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

30 Iunie, 2006, 02:04:53 p.m.
Răspuns #3

viulian

Administrator
Apasarea insistenta a butonului de '+' la IQ cred ca face barbatul sa nu mai raspunda la telecomanda :D

30 Iunie, 2006, 03:27:16 p.m.
Răspuns #4

serenity82

eu cred ca de fapt acel buton e utilizat pentru a-l face pe barbat sa inteleaga mai usor ce isi doreste o femeie  ;). ca de obicei nu sunt receptivi si acum se rezolva problema  :P. au uitat sa adauge ceva la telecomanda si anume comenzile militaresti: culcat, sculat si la nevoie taras  :D ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

30 Iunie, 2006, 03:41:15 p.m.
Răspuns #5

Empress

vaai ce as vrea si eu o telecomanda de aia as folosi-o doar pt tata si fratii mei pentru prietenul meu nu e buna  ca m-as plictisi repede de el
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

30 Iunie, 2006, 10:23:40 p.m.
Răspuns #6

Miss M.

Joey sa-mi spui repede , repede unde o gasesc si cat costa ???
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

01 Iulie, 2006, 01:20:40 a.m.
Răspuns #7

Iosif

Draga mea lovergirl, o gasesti in visele tale cele mai frumoase si este gratis :D

07 Iulie, 2006, 01:49:19 p.m.
Răspuns #8

black rose

vorbesti serios?....atunci vreau si eu 2..nu nu mai bine 3 bucati...pt orice eventualitate
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

07 Iulie, 2006, 05:05:29 p.m.
Răspuns #9

littlerose

Vizitator
fain de tot. telecomanda ne-ar mai trebui. ;D ca in rest le aveam pe toate.

dar un zambet tot mi-ai furat. mersi.

02 Septembrie, 2006, 07:45:12 p.m.
Răspuns #10

B3b3

nu as folosi asa ceva niciodata...nu mi plac cei care pot fi manipulati cei care isi lasa principiile si mentalitatile schimbate, de oricine apare in viata lor...
Empress ,hmmm m ai dezamagit :P
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

27 Septembrie, 2006, 06:49:07 p.m.
Răspuns #11

andY20

CE NU AS DA SA AM TELECOMANDA ACEEA.
   DAR AI UITA UN BUTON : a ,,, partida de sex   ;D
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

27 Septembrie, 2006, 07:02:15 p.m.
Răspuns #12

Iosif

CE NU AS DA SA AM TELECOMANDA ACEEA.
   DAR AI UITA UN BUTON : a ,,, partida de sex   ;D

..vrei sa zici buton care sa ii zica ca nu e momentul potrivit pentru sex? Sa fiu in ton cu "realitatea" de pe restul butoanelor. :) :D

27 Septembrie, 2006, 10:05:37 p.m.
Răspuns #13

andY20

din potriva ........... <<<hei baiete mai vreau o partida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<< ;D
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

27 Septembrie, 2006, 10:06:45 p.m.
Răspuns #14

andY20

mi o inprumuti si mie....te rog!!!!!!!!!!!!!!!!! :-\