sa stiti ca sunt o persoana romantica si cred cu adevarat in iubire .
dar uneori ai nevoie sa simti aventura,sa simti acea flacara a aventurii sa simti ca esti viu nu doar simtind dragostea.
semiramis are drepate,viata nu e doar povestea printesei care intalneste pe fat frumos se casatoreste virgina si fac x copii si traieste pana la adanci batraneti,viata e mult mai cruda si realista.
in fine, omul in natura lui are nevoie de aventura,sa faca ceva gresit,sa faca ceva ce nu a mai facut de dragul de a experimenta.
asa e si cu .. in grup.
mie mi se pare ceva normal,pt ca am facut o ,asa eram si eu inainte :sex in grup=cea mai mare prostie.
pana cand prietenul care l aveam atunci a opri intr o parcare in care stateau..niste gagici

,il cunostea pe pestele respectiv si la rugat sa i aduca cea mai ""selecta"" gagica.
tot timpul am zis esti nebun eu nu fac asa ceva...ma despart de tine ..nu mi vine sa cred!!
am ajuns la hotel si cand a ajuns gagica am stat cuminte intr un colt

prietenul meu ma luat de manuta si ma ""inpins""in jocul acela nebun.
am iesit de acolo mai fericita ca niciodata in primiul rand ca fost cea mai tare experienta pe care am trait o, prietenul meu nu mi a dat niciodata senzatia ca sunt in plus , mi am vindecat gelozia inutila si in plus l am facut sa i ceara numarul de tel pt ca mai vroiam sa traiesc acea experienta.
asa e si ""din prima,fetelor nu va mintiti pe voi ,pun pariu ca o data ,acum sau mai tarziu veti incerca chestia asta ,din curiozitate,din dezamagire sau din simplul fapt ca va lasa ti purtate de val.