littlerose, eu lucrez in domeniul psihologiei si asistentei sociale, cu oameni din tara si de afara, printre acestia sunt si actori de filme pentru adulti, si dupa cum ziceam, pe unii din ei nu ii poti deosebii de "restul lumii", sunt oameni perfect normali si iau aceasta activitate ca pe un job firesc. Este nefiresc pentru voi, dar asta este puntul vostru de vedere. Eu trebuie sa stau in pozitia de mediator si sa fiu impartial. Nu zic ca este bine sau nu, nu-mi asum rolul de judecator.
Sa-ti raspund la intrebare, da, printre noi exista si astfel de oameni (activi in scris), evident ca nu pot da nume in primul rand pentru ca nu vreau sa ii arate nimeni cu degetul si in al doilea rand pentru ca nu imi permite deontologia profesionala.
Am avut si caz in care ambii parteneri practicau aceasi meserie si au spus pe sleau ca nu ii deranjeaza sa vada pe alt cineva facand sex cu sotul/sotia. Totusi, cred ca in cazul in care doar unul din parteneri este implicat in astfel de activitati pentru celalalt nu va fi deloc usor sa accepte! Tocmai de asta am zis ca in ceea-ce priveste videochatul, acolo e putintel mai diferita treaba, in sensul ca nu trebuie sa te culci cu nimeni, tot ce faci e sa le arati partile intime, lucru deloc usor pentru mare parte dintre noi, evident.
Corectie la postul meu precedent: "
dar daca ar face videochat de exemplu, atunci nu m-ar deranja."
M-am gandit mai bine si am ajuns la concluzia ca probabil m-ar deranja chiar si asta, sunt prea egoist uneori, ce e al meu e al meu si numai al meu!

All in all, cum zic americanii, important e sa nu uiti cine esti si sa iti pastrezi capacitatea de a iubii si de a te face iubit.