10 Octombrie, 2025, 06:01:40 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cu bucurie ma alatur voua...  (Citit de 9930 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 Iulie, 2006, 02:33:56 a.m.
Răspuns #15

Empress

bine ai venit aici printe noi :-* eu aici am scapat de sentimentul de singuratate si mi-am alinat durerile sper ca si tu vei gasi ce cauti daca nu ma car putina alinare si multi prieteni gata sa iti fie alaturi sa te asculte sa se bucure si sa planga odata cu tine  ;D
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

06 August, 2006, 08:44:07 p.m.
Răspuns #16

B3b3

::) oare ai fost doar in treacat... ::)
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

08 August, 2006, 10:27:52 p.m.
Răspuns #17

black rose

adina.....sper sa te inseli....oricum un pupic pt ingeras......si sper sa aflu si eu pana la urma cum e sa iubesti si sa fii iubit.........vom trai si vom vedea...dar e bine sa inveti din ceea ce ai facut si nu sa incerci sa uiti
               rea sa uit....traditionalul:BUN VENIT!!
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

11 August, 2006, 08:18:33 a.m.
Răspuns #18

B3b3

he he deci erai pe aici pe undeva,Cu siguranta nu trebuie sa ti fie teama sa iubesti,doar daruind ai sa primesti iubire si nu numai.

te ai suparat putin pe mine?  ???   oare daca nu erai  "bine venita "si pt mine ,mai postam ceva aici?

uneori trebuie sa folosim toate simturile pt a percepe o persoana nu doar sa o citim...

:-* sa treaca supararea :-*
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

12 August, 2006, 07:32:24 p.m.
Răspuns #19

angel_alys

Intr-adevar, ma simt extrem de bine stiind ca sunt primita cu bratele deschise...sper ca drumul meu parcurs prin lumea voastra sa fie incununat de prietenii,sfaturi si intelegere.....nu ma pot simti altfel decat bucuroasa aflandu-ma intr-un loc unde iubirea domneste, unde persoane necunsocute iti pot intelege lacrimile si simtirile,fie ele datorate fericirii sau intristarii....imi cer scuze  ca nu am postat nimic pana acum, e o vara foarte incarcata pentru mine, o perioada plina de iubire,deoarece ma aflu in apropierea unei nunti (nu a mea inca ;D)....
   Nu e nimic mai frumos decat sa ai in suflet iubire si sa primesti ceea ce dai....sa ti se impartaseasca sentimentele....
     Va pup pe toti....iubiti si lasati-va iubiti, pentru ca merita!

15 August, 2006, 11:06:41 a.m.
Răspuns #20

Escu

Global Moderator
bine ai venit..iti spun si eu cam tarziu...dar mai bine decat niciodata :P
Let's put a smile on that face!

15 August, 2006, 07:27:08 p.m.
Răspuns #21

charlie

Bine ai sosit printre noi...
You believe but what you see
You receive but what you give