10 Octombrie, 2025, 09:26:03 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Este o rusine sa muncesti?  (Citit de 9453 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Septembrie, 2006, 06:52:09 p.m.
Răspuns #15

suflet

NU E O RUSINE!!!
am muncit toata vara ... e fain sa ai niste bani in plus in buzunar (escule nu te lua de mine ;D ) ... si atunci cand mergi intr-un local sa nu te uiti in portofel inainte  sa comanzi ceva
oricum e un sentiment unic ... si chiar imi place sa muncesc
si eu sunt student ... dar mi-ar fi foarte greu sa muncesc si merg si la cursuri (unde ar mai fi viata mea?) ... probabil barman sau ospatar intr-un club de noapte ar fi betooon!!! ... dar sunt putine sanse

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

28 Septembrie, 2006, 09:37:39 p.m.
Răspuns #16

Marcat pentru stergere...

Toate la randul lor! Tineretului poate le e rusine sa munceasca tocmai din pricina calificarii date de un patron. El stie ca tu nu stii nimic si ca studiile sunt degeaba. De aceea nu va mai rusinati de voi cand prima meserie de pe cartea de munca va scrie: MUNCITOR NECALIFICAT!
Eeeeii...! Si patronii si managerii la timpul lor au fost improscati in *** d'eaia sunt asa rai si niste scorpii acum!

29 Septembrie, 2006, 05:41:26 a.m.
Răspuns #17

Evangeline

Of Doamne! Cum sa fie o rusine sa muncesti? Eu muncesc de la 17 ani si nu-mi e rusine deloc desi nu am cine stie ce slujba. Lucrez intr-un McDonald's dar nu e considerat un lux (nu lucrez in tara). Mai degraba e considerat ceva mai pentru oameni fara studii. In general lucreaza elevi de liceu si care sunt in primii ani de facultate. Multi dintre colegii mei imi spun ca nu ar suporta sa stea in mirosul ala de prajeala si nu va spun in ce conditii se face mancarea si mai ales din ce. In fine, e o rusine pentru unii sa lucreze intr-un astfel de restaurant. Eu nu am avut nici o retinere. Lucrez si acum acolo si poate cateodata doar matur sau strang gunoiul dar nu ma rusinez. E serviciul meu si ce-i drept astept pentru un altul mai bun, poate in cadrul facultatii dar pana atunci nu ma plang. Lucrez destul de mult si cu scoala nu-mi mai ramane prea mult timp de mine dar e bine si asa ca parca imi e rusine sa le cer parintilor bani la varsta asta ::)

Citat
munca nobileaza pe om !
Adevarat graiesti ;D

:-*
Never, never quit!

29 Septembrie, 2006, 06:33:42 a.m.
Răspuns #18

Comoara

Sunt de acord cu cei care vad o experienta pozitiva in munca.
Si eu am lucrat de mica si de multe ori am avut scoala si job si am supravietuit...am invatat multe si asa m-am ridicat. Am invatat sa fiu independenta si m-am bucurat de avantajele care vin cu aceasta.
Normal cel mai bine e sa faci ceva ce iti place, dar de multe ori incepi cu ceva mai putin placut (cum zice si kytty - by the way, kytty, I used to work at Burger King and Domino's my first year of college) si cu timpul vei ajunge si unde vrei. Cel putin in cazurile fericite. Eu nu am mai fost in tara de mult. Daca va spun de cand o sa radeti de mine. Dar ce vreau sa spun e ca nu stiu cum e situatia acum: daca termini facultatea faci ce vrei sau faci ce poti cu diploma? Pe aici daca ai o diploma cam faci ce vrei.
Kytty, sunt mandra de tine. Esti eu intr-o versiune mai tanara... :D

29 Septembrie, 2006, 10:09:23 a.m.
Răspuns #19

Escu

Global Moderator
NU E O RUSINE!!!
am muncit toata vara ... e fain sa ai niste bani in plus in buzunar (escule nu te lua de mine ;D ) ... si atunci cand mergi intr-un local sa nu te uiti in portofel inainte  sa comanzi ceva
oricum e un sentiment unic ... si chiar imi place sa muncesc
si eu sunt student ... dar mi-ar fi foarte greu sa muncesc si merg si la cursuri (unde ar mai fi viata mea?) ... probabil barman sau ospatar intr-un club de noapte ar fi betooon!!! ... dar sunt putine sanse

:-* :-*

de ce sa ma iau de tine ?nu am de ce.dar un sfat tot iti dau...uita-te pe meniu inainte sa comanzi...dar ca sa nu faci show cu chelneritzele...la nota de plata....eu stiu ca am patit-o...
Let's put a smile on that face!

29 Septembrie, 2006, 12:10:18 p.m.
Răspuns #20

Saddness

exisat cineva pe aici ....care crede ca este o rusine sa muncesti???...daca da...ar trebui sa primeasca cativa "pumni de la viata"...sa invete ce inseamna umilinta...

sper sa nu supere pe nimeni cuvintele mele :-\
Singuratatea este cea mai profunda realitate a naturii umane...omul este singura fiinta care stie ca este singur...

01 Octombrie, 2006, 01:13:06 p.m.
Răspuns #21

ONLY DESIRE

m-am angajat...tot ca ospatarita,dar intr-un loc relativ select.lucrez doar noaptea sa pot merge si la facultate.este obositor,insa mai obositor este sa le cer bani de buzunar parintilor!din fericire clientela de acolo nu are prejudecati si e o placere sa lucrez acolo!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

01 Octombrie, 2006, 01:21:35 p.m.
Răspuns #22

pokemon

Bravo draga mea! Ai reusit pana la urma sa impaci si capra si varza  ;)
Acum...iti spun decat sa ai grija multa de tine..Ma refer la sanatate...sa te odihnesti asa cum trebuie...caci altfel... :-\ o sa fie mult prea greu...
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

01 Octombrie, 2006, 01:25:32 p.m.
Răspuns #23

ONLY DESIRE

da...in privinta sanatatii imi fac si eu griji! am cam slabit.....dar sper sa fie ceva temporar!acolo pot cunoaste diferiti oameni si pot gasi altceva de munca.dejami s-au facut cateva oferte,dar le-am refuzat,caci nu puteam ajunge la facultate!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

01 Octombrie, 2006, 01:30:08 p.m.
Răspuns #24

Escu

Global Moderator
am slabit 6 kile in 2 luni...si nu am reteta...foarte mult stres combinat cu foarte multa munca.
Let's put a smile on that face!

02 Octombrie, 2006, 02:38:26 a.m.
Răspuns #25

Evangeline

Citat
Kytty, sunt mandra de tine. Esti eu intr-o versiune mai tanara...

Hai ca-mi place ce ai scris :-* Cred ca sunt si aproape de tine daca spui ca ai lucrat la Burger King si Domino's :-* Cine stie poate ne ciocnim din greseala intr-o zi ;D

Te pup :-*
Never, never quit!

02 Octombrie, 2006, 05:35:25 a.m.
Răspuns #26

Comoara

Si eu cred ca suntem pe aproape... ;D :-*