11 Octombrie, 2025, 12:06:21 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cand voi fi mare,voi fi.....  (Citit de 12201 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 Iulie, 2006, 05:57:06 p.m.
Citit de 12201 ori

ONLY DESIRE

cu siguranta fiecare din noi,ne-am propus in copilarie sa lucram intr-un anumit domeniu!ce anume vroiati sa ajungeti cand veti fi mare?
acum,cand nu mai sunteti copiii in ce domeniu doriti sa lucrati?si daca lucrati deja,sunteti multumit?

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

10 Iulie, 2006, 06:23:41 p.m.
Răspuns #1

Empress

eu cand eram mititica visam ca am sa ma fac avocat...atat de mult imi doream si inca imi mai doresc sa ii apar pe cei lipsiti de aparare ....dar cand am crescut am inteles ca cine vrea sa fie avocat rebuie sa aiba multi multi bani ca sa isi poata cumpara un loc in barou ...cel putin asa este la Iasi ...acum dupa ce termin facultatea de economie nu-mi ramane decat sa imi gasesc un loc de munca in domeniu
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

10 Iulie, 2006, 06:24:41 p.m.
Răspuns #2

Iosif

Pai.. eu lucrez in domeniul psihologiei si asistentei sociale. Imi place si sunt multumit de jobul in sine, iar retributia este si ea buna pentru ca lucrez si cu cei de afara, care nu se zgarcesc la bani :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

10 Iulie, 2006, 06:25:52 p.m.
Răspuns #3

ONLY DESIRE

dar acnd erai mic,ce-ti doreai sa fii? :) :D
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

10 Iulie, 2006, 06:35:33 p.m.
Răspuns #4

Iosif

Apai eu mai stiu? Nici nu sunt sigur ca am fost mic candva :)
Nu stiu.. pe bune, probabil mecanic auto, ca asta vor majoritatea baietilor, nu?  Am fost si asta, asa ca mi-am implinit si acest vis, daca asta era... :)
Am cam facut de toate in cautarea jobului care sa pot spune ca mi se potriveste si ca sunt multumit. Acum lucrez si in publicitate si pot spune ca imi place cum decurg lucrurile si acolo. E bine.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

13 August, 2006, 12:59:01 p.m.
Răspuns #5

B3b3

:-[ musafir  :-[ dupa ce mi s a explicat cum si ce fel...mi am dorit si inca imi mai doresc sa ajung ghid turistic ::)
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

13 August, 2006, 01:21:53 p.m.
Răspuns #6

anushca

Vizitator
 :D imi doream sa fiu vanzatoare de inghetata. mama nu-mi cumpara niciodata doua ca aveam probleme cu gatul ;)

mi-as dori sa lucrez... sotie de ambasador (cel putin ;) ). cum nu am avut inca oferta...

14 August, 2006, 01:53:33 p.m.
Răspuns #7

Zamolxis

Vizitator
Frumos, Anuta... eu mi-as dori sa fiu ambasador.  :)

14 August, 2006, 02:08:37 p.m.
Răspuns #8

charlie

mi-as dori sa lucrez... sotie de ambasador (cel putin ;) ). cum nu am avut inca oferta...

asta e cu apropo:

Frumos, Anuta... eu mi-as dori sa fiu ambasador.  :)
You believe but what you see
You receive but what you give

14 August, 2006, 03:41:49 p.m.
Răspuns #9

desdemona

hehe!medic!aveam grija de bunica cu un cocean si un pahar cu apa si o lingurita si eu asa o tratam,ea era bolnava.eram convinsa ca asta vreau...apoi am vrut sa dau la jurnalistica.mi se pare captivant,mai ales ca pasiunea mea este fotografia.am renuntat.mai traziu judecator...am renuntat.
acum Dumnezeu cu mila!
voi da la relatii internationale,ceva in publicitate...unde intru...
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

14 August, 2006, 05:35:38 p.m.
Răspuns #10

Just

Cand eram copila imi doream sa devin sofer de camion sau tir  :D .Locuiam inpreuna cu verisorul meu la bunici si eram inconjurata de masinute cu care ma jucam zilnic.
 Mult mai tarziu am dorit si m-am luptat sa pot da la medicina ,a fost visul meu de cativa ani la care am renuntat obligata sau determinata de mai multe complicatii aparute ulterior.
  In prezent sunt indecisa .Caut informatii si in curand voi lua o decizie ,una buna SPER  :) .
« Ultima Modificare: 14 August, 2006, 06:17:44 p.m. de just_a_tear »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

14 August, 2006, 06:07:36 p.m.
Răspuns #11

anushca

Vizitator
Citat
Frumos, Anuta... eu mi-as dori sa fiu ambasador.

:D O Mărite Zeu, în ziua când vei ajunge ambasador să nu uiţi ce ai scris! Bun venit printre pământeni până una-alta!

Cineva ( sau nimeni :D ) a fost pe fază!

15 August, 2006, 04:57:19 p.m.
Răspuns #12

serenity82

in primul rand voi fi o mama buna, o sotie iubitoare, o fiica mult mai inteleapta si mai intelegatoare, probabil voi ajunge o bunica simpatica, si de ce nu voi patrounul unei agentii ce organizeaza petreceri ;) :D ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

15 August, 2006, 05:48:31 p.m.
Răspuns #13

anushca

Vizitator
Ce bineee! Astept prima petrecere organizata de tine si promit daca-mi place sa-ti devin client fidel ;)
Nu incepi pentru a organiza ceva pentru sarbatoritii nostri?

15 August, 2006, 07:38:32 p.m.
Răspuns #14

serenity82

de ce nu daca vreti :D eu una am organizat multe petreceri surpriza pentru prietenii mei si ai surorii mele si nimeni nu s-a plans din contra efectul a fost mai mare decat cel asteptat si m-am simtit foarte bine sa vad fericirea din fetele lor cand au vazut ce cadou au primit :D ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.