10 Octombrie, 2025, 05:34:44 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cum sa-l tin langa mine pls e urgent  (Citit de 6738 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 Iulie, 2006, 10:56:58 p.m.
Citit de 6738 ori

serenity82

dragii mei,

imi stiti povestea. desi am avut multe probleme in ultima vreme, am ramas fara job, nu mai am bani, nu mai pot pleca in grecia etc, mi s-a intamplat si ceva bun m-am indragostit de un baiat dulcic.l-am cunoscut acum o spatamana jumatate. problema mea apare acum. nu mi-e greu sa  fac un baiat sa ma placa dar mi-e foarte gresa-l pastrez anga mine. nu stiu cum sa cuceresc un baiat. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi pentru ca nu vreau sa-l pierd. el e putin mai nebunatic eu sunt mai conservatorista vreau sa le amestec si sa il suprind, sa nu ajungem la monotonie. Vreau sa-l fac sa ma iubeasca. pls ajutati-ma sa fiu fericita.  :'(
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

10 Iulie, 2006, 11:32:45 p.m.
Răspuns #1

ONLY DESIRE

mi-ar place sa te pot ajuta....dar cred ca nu exista o reteta a succesului intr-o relatie.cred ca trebuie sa-i arati care sunt sentimentele tale pentru el,insa nu trebuie sa-l faci sa fie prea sigur ca el e centrul universului tau;sa vezi ce ii place lui..si sa-l asculti atunci cand vorbeste despre lucruri ce pentru el sunt importante(rar ai sa vezi ca un baiat vorbeste despre lucruri neinteresante pentru el..doar pentru a face conversatie;lasa asta in grija fetelor) si sa incerci sa tii minte ce-ti spune,sa nu creada ca a vorbit la pereti daca ulterior va mai veni vorba despre subiectul respectiv.
aranjeaza-te mereu,aventureaza-te cu el...chiar daca nu e chiar genul tau;s-ar putea sa descoperi chiar ca iti place. eu sunt mai nebunatica de felul meu...imi place sa fac mereu cate ceva,sa descopar lucruri noi...deci nu-l lasa sa se plictiseasca;vino mereu cu idei noi.acum nu stiu ce sa mai zic..daca imi ami vin idei.....iti mai spun! :-* :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

10 Iulie, 2006, 11:36:34 p.m.
Răspuns #2

serenity82

prima jumatate o fac mereu stau mai prost la partea cu aventureaza-te si vino cu idei noi  :'( acolo pierd pentru ca eu sunt mai conservatoare. vreau sa ma schimb putin pt el si sa-l fac si pe el sa fie putin ca mine adica sa le imbinam. dar uneori nu stiu unde sa ma opresc sau nu stiu sa-l surprind. am ajuns la concluzia ca nu stiu ce isi doresc baietii  :'(
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

11 Iulie, 2006, 12:40:12 a.m.
Răspuns #3

sunshine

Tot ce trebuie sa faci este sa fii tu insuti. Nu-l face sa se indragosteasca de o imagine, sa iubeasca ceva fals, fii doar naturala.Niciodata sa nu-ti doresti sa fii iubita pentru ceea ce nu esti. :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

13 Iulie, 2006, 02:54:55 p.m.
Răspuns #4

anna_butterfly

Sunt total de acord cu Sunshine! Succesul si puterea sunt la u! Eu cred ca o femeie poate reusi in orice situatie sa tina un barbat langa ea. Exista doar o conditie: ca si el sa iti impartaseasca aceleasi sentimente. Fii increzatoare in farmecele tale, demonstreaza-i ca esti altfel decat toate persoanele de sex feminin pe care le-a intalnit pana acum! Fii tu insuti!
"Bunatatea inimii se daruieste fara ostentatie, cu blandete...Este ca o boare de vant care iti presara in cale flori inmiresmate!"

15 Iulie, 2006, 09:07:29 p.m.
Răspuns #5

serenity82

ma place foarte mult dar l-am speriat  :'( l-am luat prea tare din prima si am fost la un pas de a-l pierde. cred ca am reusit sa-l pastrez pentru moment dar situatia nu e roz pentru ca el pleaca in vacanta in strainatate pana la sfarsitul lunii septembrie. o sa stau cu el pana pe 7 august si apoi de ziua mea. in rest fara el pana la sfarsitul lui septembrie. sper sa nu gaseasca pe altcineva  :'(

09 Septembrie, 2006, 01:18:03 a.m.
Răspuns #6

burn_2_hell

ma place foarte mult dar l-am speriat  :'( l-am luat prea tare din prima si am fost la un pas de a-l pierde. cred ca am reusit sa-l pastrez pentru moment dar situatia nu e roz pentru ca el pleaca in vacanta in strainatate pana la sfarsitul lunii septembrie. o sa stau cu el pana pe 7 august si apoi de ziua mea. in rest fara el pana la sfarsitul lui septembrie. sper sa nu gaseasca pe altcineva  :'(
daca te iubeste cu adevarat nu o sa o faca...daca o face inseamna ca nu t iubeste...eu nu mi-as dorii o astfel de relatie..sa stiu ca nu ma iubeste...asta zic mereu 'tot raul spre bine'..stai calma totul o sa fie bine.. :-*
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside