10 Octombrie, 2025, 05:21:04 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Little Butterfly it's me!  (Citit de 5615 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Iulie, 2006, 06:51:58 p.m.
Citit de 5615 ori

anna_butterfly

Sunt cea mai fericita ca am aflat de existenta voastra!
Nu as fi crezut niciodata ca mai exista pe lumea asta oameni plini de suflet, asa ca voi!
Imi doresc mult sa ma alatur voua, sa primesc sfaturi de viata de la voi si sa traiesc alaturi de voi clipe din viata noastra a tuturor!  :-*
"Bunatatea inimii se daruieste fara ostentatie, cu blandete...Este ca o boare de vant care iti presara in cale flori inmiresmate!"

12 Iulie, 2006, 07:07:00 p.m.
Răspuns #1

Strumfita

Bun venit !! Si noi suntem fericiti ca ni te-ai alaturat noua   :D .
  Succes la scris  :P
  Multi pupici  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

12 Iulie, 2006, 08:27:08 p.m.
Răspuns #2

Empress

Ma bucur ca sunt a doua persoana care iti ureaza bine ai venit .....abia asteptam sa te cunoastem mai bine si tu sa ne cunosti pe noi  :-* :-*
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

12 Iulie, 2006, 10:02:38 p.m.
Răspuns #3

Lorelei

Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

12 Iulie, 2006, 10:16:43 p.m.
Răspuns #4

sunshine

bine ai poposit , micule fluturas , pe petalele iubirii, sa ne incanti cu zborul tau si sa ne aduci putin nectar din polenul florilor pe care iti odihnesti aripile catifelate :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

12 Iulie, 2006, 11:20:00 p.m.
Răspuns #5

anna_butterfly

bine ai poposit , micule fluturas , pe petalele iubirii, sa ne incanti cu zborul tau si sa ne aduci putin nectar din polenul florilor pe care iti odihnesti aripile catifelate :-*
Esti cel mai minunat om care mi-a fost dat sa il intalnesc!Iti multumesc din suflet ptr primirea calduroasa!
"Bunatatea inimii se daruieste fara ostentatie, cu blandete...Este ca o boare de vant care iti presara in cale flori inmiresmate!"

12 Iulie, 2006, 11:28:54 p.m.
Răspuns #6

sunshine

uite cum ma faci tu sa plang in miez de noapte........multumesc?e prea putin spus.......tu esti un copil minunat al carui suflet stie sa vada si sa iubeasca, sa ai grija de el, nu-l oferi oricui, cineva il merita cu adevarat :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

14 Iulie, 2006, 08:27:08 p.m.
Răspuns #7

valentina

Bun venit in lumea celor care iubesc nu numai o fiinta,ci totul...
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

16 Iulie, 2006, 07:41:40 p.m.
Răspuns #8

desdemona

bun venit draga fluturas!
sper ca sederea ta aici va dura mai mult decat o zi!
zbor placut!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

17 Iulie, 2006, 09:29:49 a.m.
Răspuns #9

catty

Bine ai venit!!!!!!!!!!
Asteptam sa ne incanti cu zborul tau gingasi prin lumea amintirilor, sentimentelor si cuvintelor!

17 Iulie, 2006, 09:41:01 p.m.
Răspuns #10

black rose

bun venit iti urez si eu...sa ai parte de un zbor cat mai placut
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

17 Iulie, 2006, 10:54:40 p.m.
Răspuns #11

anna_butterfly

Va multumesc din suflet ptr primirea calduroasa! Nici nu stiti cata bucurie imi aduceti! :) :) :) :)

23 Iulie, 2006, 03:02:41 p.m.
Răspuns #12

black rose

un bun venit!!!!...iti spune si un trandafir mai intarziat...te astept sa-mi incanti....petalele....
pupici dulci...nu te vei zgaria de spini.... ;D
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

26 Iulie, 2006, 11:03:34 a.m.
Răspuns #13

Lady Allia

Ma bucur din suflet ca aripioarele tale tinere si pline de frumusete si dragoste de viata te-au adus aici gingas fluturas... Speram sa gasesti aici pe petalele acestei minunate flori LoveTiime toata "mireasma" iubirii si frumusetii pe care o cauti, sper sa culegi tot "polenul" fericirii, intelepciunii si al prieteniei pe care aceasta floare rara ti-l poate oferi si...mi-ar face deosebita placere sa te vad zburand si cantand fericita printre noi fluturas drag!
Fie ca in viata sa fii mereu la fel de entuziasmata si la fel de gingasa si frumoasa ca si un fluturas... :-*