suferinta...se zice ca cea mai mare si puternica suferinta este cea pe care o simnti in acea clipa..asa ca..nu poti sa suferi tu mai putin pt ca altul sufera mai mult...si...ce inseamna mult?.,.dar ce inseamna putin?...
iubirea...iubirea este ceva egoist...daca ne referim la a iubi o persoana pe care o consideram jumatatea noastra mereu vom fi egoisti...eu una asa sunt si nu ma consider nici posesiva nici exagerat de geloasa...pur si simplu il vreau mereu langa mine(si nu neaparat fizic pt ca asta este imposibil,vreau sa il simnt mereu in sufletul meu si sa stiu ca si eu sunt in sufletul si mintea lui), vreau sa stiu ca atunci cand imi aude vocea aduc un zambet pe fata lui, sa stiu ca fiecare atingere provoaca un fior cat de mic, sa stiu ca fiecare gand ajunge in sufletul lui, sa stiu ca avem aceleasi dorinte si luptam impreuna pt ele...
daca ne referim la a ne iubi aproapele...da..este f frumos dar din pacate nu putem iubi pe toata lumea la fel...si...toata lumea merita dragoostea nostra?...eu sunt genul care din cauza celor din jurul meu am ajuns sa imi impun sa fiu mai egoista si egocentrista pt a suferi mai putin...mereu ii pun pe ceilalti inaintea mea, mereu incerc sa fac in asa fel incat sa fie bine tuturor si uit de mine...parerea mea este ca daca cu toti am face asa cu toti am fi friciti...dar nu...majoritatea iau ceea ce tu oferi si pleca multumiti fara sa le pese de tine..asa ca...incerc sa invat din greselile si micile dureri repetate de care am tot avut parte...