Stiu ca ai spus ca nu vrei sa renunti ci vrei sa o recuceresti ... INSA parerea mea sincera este ca sunt cam multe impotriva infiriparii unei povesti intre voi doi . Stiu ca poate nu vrei sa auzi asta dar asa cred eu ... In primul rand nu o vad prea hotarata pe aceasta fata , se pare ca nu stie ce vrea si ii va fi greu sa se rupa de relatia ei actuala daca nu i s-a aprins beculetzul suficient de tare pentru tine ... de altfel chiar daca , sa zicem , va hotara sa puna capat acestei relatii si sa fie cu tine va exista deseori tendinta de a se intoarce in trecut si parerea mea este ca vei suferi mai mult ...
O inteleg , intr-un fel , e greu sa te rupi dintr-o relatie de lunga durata , exista teama de nou inceput , exista indoieli , exista nesiguranta , confuzie ... inteleg insa ar trebui sa aiba grija , sa stabileasca ft clar ce vrea si sa nu se joace , chiar daca involuntar ... Eu nu pot sa cred ca ea nu realizeaza sentimentele sau intentiile tale ! Pe de alta parte sa zicem ca veti fi pana la urma impreuna ... ea va pleca la facultate in Bucuresti ... cine mai e la facultate in Bucuresti ? ... tanaaa - prietenul de 3 ani !!! Cine ii va fi mai aproape ? Cred ca ar ceda din nou sentimentelor si amintirilor din trecut ! ...
Avand in vedere ca ai trecut , nu de mult , printr-o experienta nu tocmai placuta legata de sentimente mi se pare ca situatia de fata nu este ceea ce tu ai nevoie ... Ai intrat de la inceput in astfel de chestii care nu-s tocmai usor de depasit , nu zic ca nu se merita sa lupti pentru ceea ce-ti doresti insa uneori trebuie sa te gandesti daca e bun pentru tine ceea ce-ti doresti .
Nu vreau sa te descurajez , te rog sa nu te superi pe sinceritatea mea !!! Depinde foarte mult de ea si depinde foarte mult de cat de mult o vrei ... Dupa mine cred ca ai nevoie de cineva cu inima intreaga , daca intelegi ce vreau sa spun ...