Draga Sebi,
este chiar atat de important sa fi cu ea? Nu poti sa o iubesti, pur si simplu, fara sa ii ceri nimic in schimb? Nu trebuie sa incerci sa o uiti, sau sa ramai blocat pe ea considerand-o unica fata perfecta si potrivita pentru tine. Lasa usa deschisa si altor fete. Absolut orice situatie in lumea asta este rasturnabila! Pune poza ei pe peretele din camera ta, sau pe desktopul calculatorului, oriunde, doar sa fie intr-un loc pe care il privesti zilnic, ai sa vezi ca va devenii oarecum banal, va intra in cotidian. Dupa cum ziceam, totul este rasturnabil, ea este perfecta in comparatie cu restul la care ai avut acces pana in acest moment, dar cine zice ca perfectiunea nu va putea avansa? Cine zice ca nu se poate sa intalnesti alta fata si mai pe placul tau care sa vrea si ea sa fie cu tine?! Nu te plafona in aceasta relatie imaginara. Spune-i ce simti, si daca ea te refuza mergi mai departe. Am fost in situatia ta, deci vorbesc si din experienta personala, am ajuns la capatul unui drum inchis, nu aveam pe unde sa o mai iau, inapoi nu am mai vrut, stii ce am ales? Am ales sa urc in sus! De ce inainte sau inapoi? Hai sa urcam in sus! Poate fi bine si pentru tine, si va fi cu siguranta!
P.S. Doar murind poti ajunge in rai!
What a grand thing, to be loved! What a grander thing still, to love! - Victor Hugo