10 Octombrie, 2025, 06:27:19 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Iubire exagerata? Durere, speranta, vise pierdute, Lacrimi pentru persoana iubita!  (Citit de 31645 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 August, 2006, 06:58:34 p.m.
Răspuns #45

Little Rose

nu putem vorbi de un grad mai mare sau mai mic de suferinta.

vorbim pur si simplu de suferinta. unii suferim ca am pierdut o persoana draga de langa noi, altii pentru ca am cazut pe scari si am fost in moarte clinica, altii pentru ca am primit o bataie sora cu moartea de la cel care spune ca ne iubeste, altii pentru ca nu avem dupa ce bea apa si nu ni se ofera sansa sa castigam un ban, altii pentru ca nu putem vedea, auzi, pipai, merge drept.

ia fiecare lucru in parte.
sau mai bine mergi intr-un spital la salonul de neurochirurgie sa vezi ce fetze gasesti acolo.
mergi la la un azil de batrani si vezi cum se bucura cei care au fost abandonati.
nu vreau sa fii lamentabil

gaseste toate lucrurile bune din viata ta si nu alerga dupa cai verzi pe pereti.
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

06 August, 2006, 07:36:13 p.m.
Răspuns #46

Escu

Global Moderator
Let's put a smile on that face!

06 August, 2006, 08:06:35 p.m.
Răspuns #47

B3b3

adica sa pretzuesti la timp tot ce ti se ofera ..."invata sa privesti partea plina a paharului"bucurate din plin de putinul pe care il detii.
huh   >:( ;D prietrenul meu m a invatat treaba asta cu paharu ::)

Un batrân indian,  statea impreuna cu nepotul sau si-l invata: „In viata fiecarui om de pe pamântul asta se da o lupta formidabila. O lupta intre doi lupi. Unul rau care intruchipeaza frica, mânia, invidia, lacomia, autocompatimirea, aroganta, viclenia, resentimentele. Celalalt e unul bun. El aduce bucuria, linistea, smerenia, increderea, darnicia, adevarul, blândetea si mila“. Copilul priveste spre bunicul sau si il intreaba nedumerit: „Si care dintre ei va invinge?“. Batrânul il priveste in ochi si ii spune: „Cel pe care il vei hrani...
totul e sa descoperi ce ti doresti cu adevarat ...
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

08 August, 2006, 05:35:10 p.m.
Răspuns #48

B3b3

de unul singur hmmm  ::)  noi chiar nu reprezentam nimic pt tine

5 ani spui ?? iti recomand sa citesti "dragostea in vremea holerei" acolo cineva iubeste o femeie timp de 40 de ani  ::)sau 50 ;D   ??? nu mai stiu exact)....frumoasa poveste!!!!
 ...hai nu mai fi trist si nu mai spune "foarte greu de unul singur " ca ma suparacesc

de ce trebuie sa te autodistrugi? cine crezi ca are nevoie de asa ceva langa el/ea...
"indiferent cat esti de trist,zambeste niciodata nu poti sti cine se indragosteste de zambetul tau
sau  ::)cam asa ceva  ;D cand ma fac fetita mare promit sa  retin tot ce citesc , cuvant cu cuvant :-[
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

11 August, 2006, 11:52:02 p.m.
Răspuns #49

charlie

sa ma scuze "Stapanirea" (dupa cum zicea cineva)...

dar tu esti nebun ?

* cu ce te ameninta?
« Ultima Modificare: 11 August, 2006, 11:58:52 p.m. de nimeni »
You believe but what you see
You receive but what you give

11 August, 2006, 11:53:04 p.m.
Răspuns #50

sunshine

m-as gandi la cei care vor sa ma ajute si nu i-as impovara cu pacatul meu, nu i-as dezamagi niciodata :'( :'(curaj Sebi, te rog :'(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

12 August, 2006, 12:04:19 a.m.
Răspuns #51

Miss M.

Iarta-ma te rog ... in cateva randuri chiar m-am straduit sa te iau in serios dar mi-e imposibil sa nu cred ca esti nebun cu adevarat , esti obsedat de o chestie pe care tu o numesti inconstient "iubire" dar care n-a existat niciodata intre tine si aceasta Malina . Depaseste aceasta situatie , dracul nu este chiar atat de negru , sunt oameni care in aceasta clipa mor sau care nu se pot bucura de viata din cauza diferitelor probleme de ordin fizic ... gandeste-te la asta ! Astea nu sunt probleme , pana la urma sunt niste capricii exagerate , niste prostii infantile in nici un caz nu este ceva care sa te faca pe buna dreptate sa spui : " Vreau sa mor " . Nu mai fii asha de slab si de lamentabil , esti barbat , comporta-te ca atare , revino printre noi ! ...
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

18 August, 2006, 09:16:25 p.m.
Răspuns #52

Escu

Global Moderator
nu intzeleg nimic, sa ii toarne cineva o galeata cu apa rece pe cap.sa ii dea 2 -3 palme...sa straga aer curat in plamani...sa simta viata...

18 August, 2006, 09:24:51 p.m.
Răspuns #53

Zamolxis

Vizitator
Nu-i tocmai asa, domnule Escu... ceea ce spui dumneata, e doar primul pas  ;)

Al doilea pas, ar fii ca acest Continuum sa isi caute o alta fata... eu pot oferi solutii, sfaturi, as putea sa il ajut cu asta la modul concret - oricum, am mancat si eu "painea" asta pe care a mancat-o el, vreme de vreo 2 ani... nu cred ca poate uita decat printr-o alta relatie.

19 August, 2006, 05:37:04 p.m.
Răspuns #54

Escu

Global Moderator

20 August, 2006, 07:31:26 p.m.
Răspuns #55

sunshine

Dragul meu copil, Sebi, eu m-am rugat, D-zeu si-a indreptat fata catre tine , mi-a ascultata ruga, am plans, recunosc, ai facut sa simt disperarea.....disperarea ta dar mai ales disperarea mea ca nu am reusit sa te ajut. Insa cand am vazut ca nu-mi mai raspunzi nu am putut sa  spun decat DOAMNE AJUTA-L! Atat....am crezut in tine , D-zeu a crezut in tine, stii ca ceva s-a schimbat in sufletul tau, chiar tu ai spus , de ce acum gandesti iar ca atunci, de ce te uiti in urma? Te rog sa asculti cuvintele ce le-ai auzit la manastire si sa nu-ti iasa niciodata din minte. :'(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

29 August, 2006, 10:00:17 p.m.
Răspuns #56

buterflY

Vrei sa intelegi femeia? e greu! hai mai bine sa intelegi omul ce se ascunde in spatele unui chip de femeie!ai incercat toate metodele care au facut-o sa se simta dorita, sa se simta stapana! ce-ar fi sa incerci sa schimbi acest lucru in favoarea ta?
Femeia e ca o umbra, cu cat incerci sa mergi spre ea va fugi de tine, si cu cat vrei sa fugi de ea, te va urma!

29 August, 2006, 10:41:49 p.m.
Răspuns #57

Miss M.

Continuum ma bucur sincer ca ai depasit acele faze proaste prin care ai trecut ... ba chiar ai inceput sa dai si tu sfaturi altora de pe aici care au nevoie !!! Bravo inca o data (sper ca este si meritul lovetime putin , putin ) .
               Toate cele bune si multe , multe sperante ! ....
« Ultima Modificare: 09 Septembrie, 2006, 09:42:18 p.m. de lovergirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

29 August, 2006, 10:46:29 p.m.
Răspuns #58

Zamolxis

Vizitator
Continuum...
E foarte veche povestea cu fetele din Romania si barbatii "italieni"...
Sa nu ii urasti pe italieni.Nu se merita, ma crezi ?

Uraste in schimb  acest sistem care mutileaza caracterul tinerilor.

30 August, 2006, 07:14:28 p.m.
Răspuns #59

desdemona

Multi cadeam in disperare..in prostie.A te sinucide pentru cineva care nu merita este o prostie...ca actul de a-ti lua viata in sine.
Ma bucur ca ai depasit faza.
Toate cele bune!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului