10 Octombrie, 2025, 08:16:47 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Iubire exagerata? Durere, speranta, vise pierdute, Lacrimi pentru persoana iubita!  (Citit de 31710 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Septembrie, 2006, 11:30:58 p.m.
Răspuns #60

burn_2_hell

I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

23 Septembrie, 2006, 11:31:15 p.m.
Răspuns #61

valentina

Dragul meu,cati ani ai?
  15,16,17,18,hai 20,inca esti la inceputurile "valtorii tineretii",mai ai de trecut prin multe.De iubit vei mai iubi,dar iti spun din proprie experienta ca vei suferi dupa fata asta mult.Nimeni nu este perfect,poate fetei nu-i plac barbatii,te-ai intrebat si asta?Sau poate vrea orice altceva ,poate nu-i esti soarta ei iar ea a ta.Tu vei fi cu altcineva pana la urma ,iar aceasta a doua iubire e mai linistita,mai pura,mai durabila.Ai sa vezi,ca sti vb. ceea "se intalneste munte cu munte darmite om cu om"si ai sa imi dai dreptate intr-o zi.......peste cativa ani buni.
          Pa si ai grija de tine ca om....................
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

24 Septembrie, 2006, 12:41:27 p.m.
Răspuns #62

burn_2_hell

I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

25 Septembrie, 2006, 08:33:33 a.m.
Răspuns #63

Oxanna

Vizitator

08 Octombrie, 2006, 12:33:25 p.m.
Răspuns #64

burn_2_hell

nu este asa!trebuie sa treci peste..daca ea nu este pt u ,u d c sa fii pt ea??eu m-am gandit ff bine..si mi-am dat seama ca dan nu ma merita si ca nu o sa imi mai plang d mila nici1 si nu o sa mai vars 1 lacrima pt 1 baiat!!c rost are sa stau trista..sa ma inchid in casa..cand pot sa ies cu prietenii in oras..sa ma distrez sa cun lume noua.. :)..poopici si o sa t ajut sa treci peste..stiu ca poti ;)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

14 Octombrie, 2006, 09:04:03 a.m.
Răspuns #65

sunshine

Stii ca sunt aici, mereu voi fi , daca nu mai vb ca inainte este din cauza ca sufletul meu a obosit dar asta nu inseamna ca te-am uitat. Lasa-mi mesaje offline, spune-mi ce se intampla si eu le voi citi si-ti voi raspunde. Nu te indeparta de mine , te rog, ti-am promis ceva acum 2 luni, sunt un om de cuvant si asa voi ramane. :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

18 Octombrie, 2006, 04:35:17 p.m.
Răspuns #66

Zamolxis

Vizitator
Fii stejar, Continuum....

Nu stiu cu ce te consoleaza, dar iti spun, nu esti singurul care sufera, si inca suferinta ta este mica pe langa  cea a altora. Doar ca unii mai stiu sa si ascunda ;)